2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی خوبه ولی جنس زیاد بخری خوبه چون پول پستش زیاده

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل

سلام 

وقتی جنس رو تحویل گرفتید ، از اول شروع کنید با موبایل فیلم گرفتن ، تا زمانی که جعبه رو باز میکنید و جنس تون مشخص میشه ، تا اگر در زمان حمل و نقل آسیب دیده بود یا شکستگی داشت یا خدای نکرده فروشنده به جای مثلا عطر داخل جعبه یک تکه سنگ گذاشته بود بتونید به دیجی کالا ثابت کنید . 

زیاد اتفاق می‌افته که فروشنده جنسی رو که سفارش دادیم نداشته برای اینکه جریمه نشه یه جنسه دیگه فرستاده . 

با ماشین مخصوص دیجی کالا میارن بعد زنگ میزنن بیاین ببرین واسه ما که اینجوری میاد مرکز شهرم وایمیسه خ ...

اوه چرا اینطوری میکنه   واسه ما میاره دم در خونه 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
چنده؟

بیست و‌ پنج سی و پنج فک کنم

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل