سلام دوستان اگه کسی درباره گرفتگی عروق قلب اطلاعاتی داره و یا تو خانواده و آشنایان تجربه داره ممنون میشم یکم اطلاعات بده ....واسه پدرم نوشتن عمل باز اما متخصص تونست با آنژیوپلاستی و فنر باز کنه میگم یه وقت خطر نداشته باشه که بخواد مجدد بسته بشه یا ایست قلبی خدای نکرده اتفاق بیوفته ممنون میشم اطلاعاتی دارین بهم بگین 🌸
عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍
نه اینا پیشنهادات طب سنتیه اصلا از نظر پزشکی جوابگو نیست 😢
هر جور باب میل تون هست.
ولی بدونید این پزشکان از ابن سینا و جالینوس زیاد بلد نیستند.
طب سنتی اسمش خراب شده همه فکر میکنند طب سنتی یعنی هفتاد تا گیاه رو قاطی کنی و دمنوش بخوری همش.
عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍
من سایت دکتر خودم واست میذارم د رمورد چیزای مختلف مطلب های خوب داره در مورد بیماری پدرت هم مطالعه کن امیدوارم زود خوب بشه https://doctorafsari.com/ این سایتشه