2777
2789
عنوان

این چه مرضیه؟

69 بازدید | 13 پست

نمیدونم چه بیمارییه حقیقتا تقریبا همه اینجورین با یسری علائم متفاوت که یهو میره یهو برمیگرده بد تر میشه آدم تا میره بیرون از خونه هم اینجوریه

شما میدونید قضیش چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گلوم یجوری میشه گوش درد و گر گرفتگی و مخصوصا سر درد ولی دوستام و همکارامم همینجورین با علائم متفا ...

عزیزم اینا علایم اومیکرون هست که

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
جدی؟ اخه حالم خوبه .. میرم بیرون از خونه دوباره انگار برمیگرده 

اره عزیزم 

احتمالا خیلی ضعیف گرفتی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اره عزیزم  احتمالا خیلی ضعیف گرفتی

همسرمنم اینجوریه دقیقاهمین علایمارو داره اما امیکرون نیس تقریبا چند ماهی میشه ک اینجوریه اما نمیدونیم از چیه 

خدایا شکرت بعداز دوسال ونیم انتظار به منم نی نی دادی😍خدایا بابت همه ی نعمت هات هزاران بار شکر😍😍خدایا شفای خانوادمم از تو میخوام ناامیدم نکن😍خدایا حاجت همه بخصوص نی نی سایتیارو هم از خودت میخوام😍الــــــــهی آمیــــن
همسرمنم اینجوریه دقیقاهمین علایمارو داره اما امیکرون نیس تقریبا چند ماهی میشه ک اینجوریه اما نمیدونی ...

چند ماه؟!

دکتر نرفته تو این مدت؟

چند ماه؟! دکتر نرفته تو این مدت؟

دکتر مغزو اعصاب قلب گوارش همشو رفتیم سالمه اما این علایم رو داره 

از  سرکار برگشته سرش چشماش گوشش درد دارن همش

خدایا شکرت بعداز دوسال ونیم انتظار به منم نی نی دادی😍خدایا بابت همه ی نعمت هات هزاران بار شکر😍😍خدایا شفای خانوادمم از تو میخوام ناامیدم نکن😍خدایا حاجت همه بخصوص نی نی سایتیارو هم از خودت میخوام😍الــــــــهی آمیــــن
دکتر مغزو اعصاب قلب گوارش همشو رفتیم سالمه اما این علایم رو داره  از  سرکار برگشته سرش چش ...

سینوزیت نداره؟

سینوزیت نداره؟

میگرن داره اونم خفیف اما قسمت سینوس هاشم درد میکنه

میگرن داره اونم خفیف اما قسمت سینوس هاشم درد میکنه

ب احتمال خیلی زیاد مشکل همون سینوس ها هست 

منم سینوزیت دارم و همین دردها رو دارم

مخصوصا وقتی پیشونیم تو زمستون سرما میخوره یا باد کولر ماشین یا خونه مستقیم بهم میخوره بدتر میشم