2777
2789
عنوان

بچه ها تو دوره لیزر اصلا نباید شیو کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 23 پست
تا ۲بار میشه عزیزم،ولی انجام ندی خیلی بهتره من چونمو انجام میدم ۲جلسه ازم مونده،وقتایی که کل ۱ماهو ...

من الان خیلی ریزش دارم

یعنی خوب جواب گرفتم خداروشکر

میترسم برم شیو کنم بد بشه

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان خیلی ریزش دارم یعنی خوب جواب گرفتم خداروشکر میترسم برم شیو کنم بد بشه

خب وقتی ریزش داری چیو بزنی دیگ؟

حالا اگ مجبوری فقط سعی کن ۱بار بزنی،اونم فقط واسه ماهای اوله بعدش کلا میره

مثلا اگ قراره بری بیرون مانتو استین بلند بپوش !

خب وقتی ریزش داری چیو بزنی دیگ؟ حالا اگ مجبوری فقط سعی کن ۱بار بزنی،اونم فقط واسه ماهای اوله بعدش ک ...

ریزش داره ولی نه کامل سکه ای

منم‌تازه جلسه اولم

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو
ریزش داره ولی نه کامل سکه ای منم‌تازه جلسه اولم

اره میدونم،حالا اگ هیچ راه حلی نیست ۱بارو بزن،ولی دیگ نزن،راستی وقتی لیزر انجام دادی معلولا ۱هفته بعدش میریزن سعی کن بعد اینکه ریختن اگ بعدش در اومدن اون موقع شیو کن،قبلا از ریزششون شیو نکنیا

اره میدونم،حالا اگ هیچ راه حلی نیست ۱بارو بزن،ولی دیگ نزن،راستی وقتی لیزر انجام دادی معلولا ۱هفته بع ...

اونایی که ریزش دارن راحت با دست درمیان

به نظرت کیسه بکشم‌کامل در بیاد

بعد اونایی که مونده شیو کنم

الان دو هفته از لیزرم گذشته 

اونایی که ریزش دارن راحت با دست درمیان به نظرت کیسه بکشم‌کامل در بیاد بعد اونایی که مونده شیو کنم ...

اره واسه منم اینجور بود،معمولا همه باهم نمیریزن،حالا ک ۲هفته گذشته اونایی ک نریختن دیگ نمیریزن تا جلسه های بعدی،مشکلی نیس شیو کن گلم

اره واسه منم اینجور بود،معمولا همه باهم نمیریزن،حالا ک ۲هفته گذشته اونایی ک نریختن دیگ نمیریزن تا جل ...

مرسی عزيزم