2777
2789
عنوان

همش خواب جن میبینم😰

628 بازدید | 16 پست

سلام. من ی مدته خیلی خواب جن مبینم اینکه خواب ترسناک میبینم ترسی نیس بیشتر مواقع همینه خوابام ترسناکه اما الان بیشتر از یکماهه ک کم کم هفته ای یبار خواب جن میبینم بعضی اوقات هرشب و هی اذیتم میکنن😰هی میرن تو جلد عروسکام هی میزننم موهامو میکشن میترسونم

اصلاهم تو کل روز بهشون حتی فکرم نمیکنم دنبالشون نیستم اصن بحثشون نیس ولی همیشه اذیتم میکنن

😬ینی خونمون جن داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بگم دعا داری تو زندگیت نمیریزین سرم که بگین قرن ۲۱ و این حرفا؟!

یعنی منم دارم خسته شدم مال من قضیش عجیبه 

هرچی که صب دربارش حرف بزنم یا فک کنم شب خوایشو میبینم خودشم خواب مرگ 

شاید طلسم داری 

نمدونم 😢ولی همش میزنتم اصلا خواب ندارم یا تو عروسک خوشگل میبینمش ک هی داره میزنم یا میخاد دستو پامو قطع کنه

یا تو خواب ی چیزی مثل باد ی چیز سیاه میبینم ک هی بلندم میکنه پرتم میده رو زمین

یعنی منم دارم خسته شدم مال من قضیش عجیبه  هرچی که صب دربارش حرف بزنم یا فک کنم شب خوایشو میبین ...

طلسم خیلی نشونه ها داره که یکیش دیدن خوابای ترسناک یا + هیجده هست

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قرآن بخون تو خونه اگه چیزی باشه باطل میشه

قران تو خونمون زیاده هر روز هم ایت الکرسی سوره کوثر و اینارو میخونم😞برا ارامش خودم اما نمدونم چرا شبا میاد انقد اذیتم میکنه همش بدنم رو ویبرس دیگ بیدار ک بشم خوابم نمیبره