2777
2789
۱۲ ساله😔😔😔😔 میگه من همینم نمیخوای برو خونه بابات

تومنی یامن تو منم شوهرم معتاده دوقلو دارم یازده ساله وتو این پونزده سال فقط فکر خودش وپکنیکش بوده اصن من شوهر مرده بوده آنقدر که این تریاکی ها خود خواهن ولی بخاطر بچه ها. باید بسوزیم بسازیم

تومنی یامن تو منم شوهرم معتاده دوقلو دارم یازده ساله وتو این پونزده سال فقط فکر خودش وپکنیکش بوده اص ...

😢

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تومنی یامن تو منم شوهرم معتاده دوقلو دارم یازده ساله وتو این پونزده سال فقط فکر خودش وپکنیکش بوده اص ...

وای بیا برای هم دعا کنیم

من جوونیم رفت

نه میگه نه میخنده نه حرفی

فقط پیک نیکیش

ناس‌هم می ندازع

تریاک گرون شده؟؟ 

شوهر من خرج پدرو مادرش رو میده، پدرشم تریاکیه، حالا دو سه روز پیش تلفنی داشت واسه باباش میخرید همچین چیزی شنیدم قیمتش خیلی بالا رفته، درسته؟ 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
وای بیا برای هم دعا کنیم من جوونیم رفت نه میگه نه میخنده نه حرفی فقط پیک نیکیش ناس‌هم می ندازع

وااای خدا شوهر منم ناس میندازه وحنفیه هم تو دماغش میکنه اشغال رو

چقدر منو تو جوونیم رو هدر دادیم بخدا مث توام تاپیکت دیدم دیونه شدم کلن شوهر من با این تفاوت منیبار ازش حامله شدم دوقلو دیگه نیاوردم ولی تو دوبار ره چراااااا آخه اینا خودشونو نمی تونن اداره کنن بچه چی به اینا بخدا یازده ساله کردم دو دخترو اون نفهمید من الان سی سالمه ولی تو این سی سال جون به لبم کرد 

راستی شما رابطه چطوره؟؟ ما که رابطه هم نمی تونه هر چهار ماه یبار🙄

فقط میتونم بگم خداخودش کمکتون کنه انشالله شوهرت ترک کنه و زندگیت روبه راه بشه. الهی آمین

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 

بعد ار ۹ سال مستاجری وام گرفتیم از داییم رییس بانکه

خونه خریدیم ۳ سال پیش

توی قسطا داره خفع میشه تنبلی میکنه نمیره زیاد

فقط میگه ار گوشتت مرغت بزن قسط بده

گفتم تو دود میکنی رو هوا طوری نیست خرید میکنی منت مذاری خودتو بچات میخورن وظیفتع

وااای خدا شوهر منم ناس میندازه وحنفیه هم تو دماغش میکنه اشغال رو چقدر منو تو جوونیم رو هدر دادیم بخ ...

منم دو دختر دارم ۱۰ ساله و ۵ ساله

رابطه کم 

خودشو ول میده‌من برم جلو

انگار نه انگار من زنم

حالم ار کاراش به هم میخوره

خدا بهت ارامشی زیاده بده

شوهرت ترک کنه و زندگی ارومی رو شروع کنید

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
وای بیا برای هم دعا کنیم من جوونیم رفت نه میگه نه میخنده نه حرفی فقط پیک نیکیش ناس‌هم می ندازع

خنده رو لبش هیچ وقت نیس شوخی اصلن بیرون اصلن خونه بابام سالی ببارم نمیاد از زمین زمان طلبکار خانواده منو دشمنش میدونه اوووووف بهت بگم تنها نیستی آدمای معتاد فقط خودشونن موادش ن زنو بچه صفر 

فقط نصیحت کنمت برا خودت پس انداز کن هرچقدر ولی کم هرچی باشه با این شورای منو تو این بچهامو ن آینده دارن خرج دارن وسیله میخان پشتشون به بابا گرم نیس هرچند اونا عمرشون زیاده ولی زنده هم باشن فکر خوشی وتفریح بچه‌هاشون که نیستن

خنده رو لبش هیچ وقت نیس شوخی اصلن بیرون اصلن خونه بابام سالی ببارم نمیاد از زمین زمان طلبکار خانواده ...

بچه هاشو میبره پارک سرکوفتش تو سر منه که نمتونی بشینی توی خونت

گفتم بشینم که تو بری پای پیک نیکت