2777
2789
عنوان

کمک به بیمار سرطانی

1508 بازدید | 8 پست

دوستان کسی میدونه بیمار شیمی درمانی که هزینه ی داروهاش ماهی 80 میلیون تومنه و تنها راه زنده موندنش همین داروهاست از چه مراکز یا منابعی میشه کمک مالی برای تهیه دارو گرفت؟

روی این قفل نوشتند دعا می خواهد / من سپردم به خودش هرچه خدا می خواهد...  

خداشفاش بده مرکز خیریه مهرانه زنجان مخصوص شیمی وبرق درمانی هست که این دوتا کارو مجانی انجام میدن درباره دارو می تونید بپرسین که ایا کمک می کنن یانه 

شماره شو از اطلاعات زنجان بگیر اسمشو سرچ کنی نت میاره

غریبه ها در شب🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداشفاشون بده ان شاالله بیمه قبول نمیکنه‌‌؟

ان شالله. چون شیمی درمانی جواب نداده دکتر گفته ایمونوترا‍پی بشه که ماهی حدود هشتاد تومنه و بیمه قبول نمیکنه

خداشفاش بده مرکز خیریه مهرانه زنجان مخصوص شیمی وبرق درمانی هست که این دوتا کارو مجانی انجام میدن درب ...

ممنون عزیزم. ما تهرانیم. تهران هم از این مراکز زیاد داره ولی نمیدونم برای هزینه های ایمونوتراپی کجا باید برم برای کمک

ان شالله. چون شیمی درمانی جواب نداده دکتر گفته ایمونوترا‍پی بشه که ماهی حدود هشتاد تومنه و بیمه قبول ...

عزیزم ببخشید چون اطلاعات دارین میخواستم بپرسم ازتون پدرشوهرم سرطان داره  متاستاز به استخوان وریه زده ۔اما دکتر برای شیمی درمانی نفرستادنش و فقط دارو مصرف میکنه ۔میشه بپرسم مریض شما هم اول همینطوری بودن ؟

همدردیم داروی پدر منم همین قیمته و توان تهیشو نداریم دیگه😔😔😔 تا دارو رو میخورد حالش خوب شده بود وزنش برگشته بود سی تی اسکن و ازمایشاش نرمال شده بود ولی چن ماهه ک دیگه نتونستیم بخریم و جدیدا هم سردرد گرفته ک دکتر پت نوشته و احتمال متاستاز داده 

خدا درد داده پولشو نداده خیلی سخته عزیرت جلو چشمت آب شه و دارو هم باشه برای بهتر شدنش ولی پولشو نداشته باشی😔😭 دارم دق میکنم

عزیزم ببخشید چون اطلاعات دارین میخواستم بپرسم ازتون پدرشوهرم سرطان داره  متاستاز به استخوان وری ...

بستگی به وضعیت بیمار و پزشک معالجشون داره. گاهی برخی پزشکان شیمی درمانی خوراکی رو جایگزین تزریقی می کنن

همدردیم داروی پدر منم همین قیمته و توان تهیشو نداریم دیگه😔😔😔 تا دارو رو میخورد حالش خوب شده بود و ...

توکلت به خدا باشه. غصه نخور. خدا بنده هاشو خیلی دویت داره و ناامیدشون نمیکنه. غصه شمارو از رسیدن به اهدافتون دور می کنه و باعث ناامیدی میشه. درحالیکه با امیده که ما به خواسته های قلبیمون می رسیم