2777
2789
عنوان

برا جهیزیه خونوادم برام فر خریدن مایکرویو هم بگم بخرن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 66 پست

نه دیگه..بعدا که وارد زندگی شدین با همسرت بخرین دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرشوهرت بگو مامان جون زحمت اونو شما بکشین هر موقع استفادش کردم یاد شما بیوفتم

👌

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

به مادرشوهر چه ربطی داره... خانوادت باید ببینن میتونن بخرن یا ن، 

کلا اضافس وقتی فر داری.

رفتی سر زندگیت چند ماه ک گذشت دیدی لازم داری، ب شوهرت بگو بخره

هوای خانواده رو داشته باش.

خدایا شکرت
فر که اشعه نداره 

داره گلم

میتونی داخل نت سرچ بزنی 

من برای جهازم یه هفته پیش رفتم بگیرم همه بهم توستر پیشنهاد دادن. گفتن فر اشعه داره و خیلی خیلی مضر هست. متاسفانه مردم الان دارن یواش یواش میفهن

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

وقتی چیزی میگیری از خانواده ی همسر  نظر نخواه که خوبه؟ کافیه؟..،،،وقتی فر داری دیگه ماکرو چیکار میخواهی غذا و شیرینی و.. که تو فر درست میکنی طعمش با ماکرو فرق داره، ماکروفر برای گرم کردن خوبه 

داره گلم میتونی داخل نت سرچ بزنی  من برای جهازم یه هفته پیش رفتم بگیرم همه بهم توستر پیشنه ...

گلم فر یا گازی هست که اصلا اشعه نداره و با گاز کار میکنه یا برقی هست که اونم مثل توستر المنت داره و اون باعث گرم شدنش میشه و بازم هیچ اشعه ای نداره

خیلی اشتباه کردین فر خریدین عزیزم خیلی اشعه های مضری داره میتونستی توستر بگیری. ماکروویو هم ...

فر که با گازه 😑

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را