2777
2789
عنوان

کراتین کنم

203 بازدید | 14 پست

بچه ها موهام لخته .جلوش که عالی فقط پشت موهام پرپشته و همش گره میخوره توهم .مثلا الان شونه میکنم دوباره نیم ساعت دیگه  دوباره باید شونه کنم .میپیچه بهم . ولی موهام عالیه از پر پشتی و لختی به نظرتون کراتینه کنم  پشت موهامو یا ویتامینه یا اصلا نکنم 

اگه موهات صافه نکن چون ریزش پیدا میکنه

من کراتین کردم خیلی دوست دارم ریزش هم دارم باز میکنم ولی چون 8 ساعت بستس موهام زیر مقنعه سرکار طبعا موهام دمج بود با کراتین حس خوبی دارم و نمیبندم 

اما تو میدونی با سرم های خوب

آرگان موهاتو نرم کنی و الکی مواد نزن

اگه موهات صافه نکن چون ریزش پیدا میکنه من کراتین کردم خیلی دوست دارم ریزش هم دارم باز میکنم ولی چون ...

موهام پشتش همش میپیچه توهم . اگر کراتین کدوم نباید ببندیم مو رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر مقنعه باز باشع 😒

من چون موهام تا شونه هس اذیت نمیشم باز میزارم 

مسلما موهای بلند اذیت میشن

ببین هرچی رعایت کنی عمر کراتین بیشتر میشه خیلی هام میبندن با کش  ولی من رعایت میکنم آبان کراتین کردم 8 ماهه تا حالا خیلی خوب واسم موند فقط ریزش دارم اونم باز الان کمتر شد تا دوماه پیش بیشتر بود  شاید به شامپو و ماسک ربط داشت عوض کردم

من فر نیست اصلا لخته فقط زودی تله میشه

اگه موهات لخته پس کراتینه نکن چون دیگه رسما موهات میچسبه کف سرت😐 و موهات چرب دیده میشه اونجوری. توی حموم ماسک مو بزن بعد از حموم هم روغن ارگان.موهات دیگه گره نمیخوره

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
من چون موهام تا شونه هس اذیت نمیشم باز میزارم  مسلما موهای بلند اذیت میشن ببین هرچی رعایت کنی ...

عزیزم کراتین رو فقط سه روز نباید ببندی بعدش اگه ببندی یا گیس کنی دفعه بعدی که رفتی حموم تاب موهات باز میشه

ریزش موهات هم بخاطر انجام غیر اصولی کراتین بوده که الان با رشد ریشه بهتر شده

من فر نیست اصلا لخته فقط زودی تله میشه

عزیزم من کراتین کارم. توصیه من به شما اینه اول از اسپری ضد گره استفاده کنی و ماسک داخل حمام حتما بزنی. اگه با اینا باز هم جواب نگرفتی به فاصله یه وجب از کف سر موهات رو بوتاکس یا پروتئین کن راحت میشی

عزیزم کراتین رو فقط سه روز نباید ببندی بعدش اگه ببندی یا گیس کنی دفعه بعدی که رفتی حموم تاب موهات با ...

ofکراتین من خیلی عالی شده 

ریزشش رو هر کسی که کراتین کرده میگه داره به شامپو و ماسک هم بستگی داره من عوض کردم بهتر شد

بابت بستن یا نبستن وقتی مویی که کراتین نداره رو میبندی بعد چن ساعت که باز میکنی تاب برمیداره حالا چه برسه به موی کراتین شده

تو دستور العمل کراتین همه این موارد هس

من موهام با دوستم که یه روز انجام دادیم خیلی بهتره و زیباتر تا اونی که همش میبنده

ofکراتین من خیلی عالی شده  ریزشش رو هر کسی که کراتین کرده میگه داره به شامپو و ماسک هم بستگی د ...

عزیزم من چندین ساله کراتین کارم و میدونم چی میگم.فقط سه روز اول نباید موهات رو ببندی. اگه کراتین رو به ریشه موهات بزنه یا مواد تقلبی استفاده کنه شما دچار ریزش غیر طبیعی میشی. شامپو بدون سولفات نه تنها ریزش نمیاره بلکه به دلیل نبود سولفات برای موهای غیر کراتین هم توصیه میشه چون به مو آسیب کمتری میزنه

عزیزم من چندین ساله کراتین کارم و میدونم چی میگم.فقط سه روز اول نباید موهات رو ببندی. اگه کراتین رو ...

منم جایی که رفتم از مجرب ترین کراتین کارها بود اگه خونده باشید نوشتم راضی ام نوشتم باز تمدید میکنم نوشتم حس خوب دارم 

اما اما اما ریزش میاره حتی متخصص پوست و مو هم بهم گفت نکن چرا این کارارو میکنید موهاتون به مرور داغون میشه 

.و اینم گفتم شامپو و ماسکم رو عوض کردم خوب شد