2777
2789
عنوان

قفل رمز گوشی

183 بازدید | 11 پست

بچه ها شوهرم علاوه براینکه رمز گوشیش رو ندارم برداشته برا تمام اپلیکیشن هاش قفل و رمز گذاشته.

حس میکنم تو اینستا هم چت میکنه

دارم دیوونه میشم.راه حل بدید...

نمیذاره نزدیک گوشیش بشم.چجوری سردربیارم از کارش

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...

من معتقدم هر کسی باید حریم خصوصی داشته باشه اما این به این معنی نیست که برداره همه جا رو قفل و کلید کنه توی زندگی مشترک باید اعتماد باشه نه کار شما درسته استاتر نه همسرتون کوچک ترین اعتمادی بینتون نیست

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معتقدم هر کسی باید حریم خصوصی داشته باشه اما این به این معنی نیست که برداره همه جا رو قفل و کلید ...

چون قبلا گند زده

وگرنه از چشامم بیشتر اعتماد داشتم بهش

اما دیدم تو اینستا چت میکنه تا صبح

این دیگه ربطی ب اعتماد نداره

سیمکارتش رو درآر بزن رو گوشیت.اینستاشو نصب کن بعدم سیمکارت و بزار سر گوشیش

چجوری اخه؟

بعد مگه الان بحث رجیستری میذاره سیمکارت ادم عوض کنه؟

چون قبلا گند زده وگرنه از چشامم بیشتر اعتماد داشتم بهش اما دیدم تو اینستا چت میکنه تا صبح این دیگ ...

چرا ربط داره هر دو باید برید مشاور وگرنه همین موضوع ریشه ای میشه و بدبخت میشید

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570
چجوری؟سیمکارتو بزنم مگه اینستاش واس من بالا میاد اخه؟

سیمکارت و که زدی وارد اینستا میشی و یوزرنیم شوهر و میزنی بعد اون پایین زده forgot password

اونو میزنی بعد یه کد یا لینک میفرسته رو سیمکارت شوهرت ک رو گوشیته از طریق اون لینک پسوردش رو عوض میکنی و وارد اکانتش میشی.بعدم سیمکارت رو برمیگردونی رو گوشیش

البته حدود ۲۰ درصد احتمال داره متوجه بشه. من اینکارو کردم و گفتم اگه بفهمه هم برام مهم نیست.چون برام مهم بود سر از کارش دربیارم.

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..

شوهرم رمز گوشیشو می‌دونم ولی قسمت مخفی گوشیش یعنی جایی که یه برنامه میتونی مخفی کنی فعاله و‌رمزشم فرق می‌کنه خیلی کنجکاوم بدونم چه برنامه داشته که مخفیش کرده بنظر شما بهش بگم باز کن ببینم یا نگم میترسم بگم باز کنه یه چیزی باشه چون شرایط طلاق ندارم قبح ماجرا بریزه و عادی بشه ولی از طرفیم دارم دیوونه میشم چیکار کنم

سیمکارت و که زدی وارد اینستا میشی و یوزرنیم شوهر و میزنی بعد اون پایین زده forgot password اونو میز ...

مشکل اینه اصلا برای بازکردن اینستاش هم رمز لازمه

اینکاری ک میگیو قبلا کردم.الان رو همه اپ هاش رمز گذاشته

مشکل اینه اصلا برای بازکردن اینستاش هم رمز لازمه اینکاری ک میگیو قبلا کردم.الان رو همه اپ هاش رمز گ ...

اگه روی اپ اینستا رو گوشیش رمز گذاشته که تاثیری روی اینکاری ک من گفتم نداره اصلا..و اون رمز فقط رو گوشیه خودشه

مگه اینکه رمز two verification رو اکانت اینستاش گذاشته باشه

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..