2777
2789
در کل ساندروف ماشینای ایرانی بدرد نمیخوره چند تا از فامیلامون خریدن و میگن موقع بارون شدید ازش اب می ...

😂😂😂😂😂جدی میگی ازش آب میچکهه،وااای😂😂😂😂😂 میگم قیمت دنا پلاس چنده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم،شاهین گرفتیم

چطورماشینیه راضی هستین؟ماهم میخواهیم شاهین بگیریم ولی خیلی دو دلیم آخه میگن محصولات سایپا به درد نمیخوره یااینکه سیم کشیشون مشکل داره.       ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

چطورماشینیه راضی هستین؟ماهم میخواهیم شاهین بگیریم ولی خیلی دو دلیم آخه میگن محصولات سایپا به درد نمی ...

ببین نه اینکه ما این ماشینو داریم بگما اصلا،ولی شوهرم میگه خیلی ماشین خوبیه خدایی خیییلی ازش راضیه،هنوز که خداروشکر اذیتمون نکرده همه چیش عالیه عالی

ببین نه اینکه ما این ماشینو داریم بگما اصلا،ولی شوهرم میگه خیلی ماشین خوبیه خدایی خیییلی ازش راضیه،ه ...

خب خداروشکر پس این همه بدیشو میگن الکیه. ماهم بین دنا معمولی وشاهین موندیم چی بگیریم الان شما گفتی بیشتر دلم راضی شد شاهین بگیریم . شماچه مدلی گرفتین؟ما به پولمون مدل1400 میرسه بگیریم

خب خداروشکر پس این همه بدیشو میگن الکیه. ماهم بین دنا معمولی وشاهین موندیم چی بگیریم الان شما گفتی ب ...

اتفاقا ما هم وقتی می‌خواستیم بگیریم خیلیا بدشو میگفتن حتی تو اینستا کامنتارو که میخوندیم منفیا خیلی بیشتر از مثبتا بود اما خب ریسک کردیم و گرفتیم و خداروشکر خیلی راضی هستیم،اما شوهرم میگه مدل ۱۴۰۱ خیلی بهتر از ۱۴۰۰هستش چون عیب و ایراداشو تو مدل جدید رفع کردن،اگه میتونین ۱۴۰۱ دست دوم بگیرین صفرشو نگیرین،دنای معمولی نه ساندروف داره و نه دوربین دنده عقب داره اما شاهین داره

اتفاقا ما هم وقتی می‌خواستیم بگیریم خیلیا بدشو میگفتن حتی تو اینستا کامنتارو که میخوندیم منفیا خیلی ...

اتفاقا پولمون به1401نمیخوره باید همون1400بگیریم. ازشما1400هست یا1401?

اتفاقا پولمون به1401نمیخوره باید همون1400بگیریم. ازشما1400هست یا1401?

واسه ما ۱۴۰۱ هستش عزیزم،ببخشید فضولی نباشه کل پولتون مگه چقده؟ما دو سه ماه پیش خریدیم ۳۷۵ تومن