2777
2789

سلام شب همگی بخیر.خانما من خیلی ب شوهرم وابستم خیلی بهش میچسبم دست خودم نیس ازدوس داشتنه زیادمه.از طرفی ام شوهرم اصلا محبت لفظی نداره و اهل شوخیو بگو بخند نیس بذاریش تو حال خودش دوروزم حرف نمیزنه.اختلاف سنیمونم ۱۱ساله .من الان اوج جوونیمه ۲۴سالمه دوس دارم باشوهرم بگم بخندم شوخی کنم ولی این همش تو ذوقم میزنه.مثلا امشب تا ۱۲نیم منتظرش بودم تا اومد گف برقارو خاموش کن بخوابیم گفتم بیا باهم حرف بزنیم هی نق نق کرد منم ی کوچولو قلقلکش زدم ک عصبی شدو گف چرا اروم نمیگیری خیلی خوردتو ذوقم بقض(بغض)داشت خفم میکرد خودش فهمید رفتارش بد بوده گف چرا یهو ساکت شدی منم گفتم انقدرام ک فک میکنی بی ارزش نیستم.اونم چیزی نگفت گرفت خوابید.نگید بی محلش کن ک ب ی ورشم نیس تازه خوشحالم میشه ک دوروبرش نپلکم ک یا بخوابه یا فیلم ببینه

عضوگروه قرمزوزن اولیه ۸۰.وزن هفته قبل ۸۰.وزن هدف چالش ۶۸.وزن نهایی۶۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا کلا بهشون بچسبی فاصله میگیرن.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نارحت نباش واسه منم اینطوره منم اوایل زیاد دعوا راه مینداختم الان کاری کردم خودش میاد طرفم زیاد محلش نزاشتم میاد طرفم

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

چس محلی کن خودش میااااد سمتت...ازبس بهش میچسبی براش تکراری شدی...یه مدت محل نده.. قهرم نباش.. خودش کم کم میاد .. 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌