2777
2789
عنوان

هرکی هرراهکاری داره بیادبزاره واسه لاغرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی تنبلم  قد۱۶۹.وزن ۵۳  اصلا اشتها ندارم به هیچی عرق یونجه رو کی میخوردی ؟

من 154 با 46.

عرق یونجه رو روزی یه استکان میخوری بعد از غذا. تا 14 روز. هر روز نباید قطع کنی. بعد روز 15 نمیخوری تا دوماه بعدش دوباره 14 روز میخوری. 

نباید بیشتر از 14 روز بخوری چون یک سری املاح معدنی زیاد داره ، ممکنه حساسیت یا مسمومیت ایجاد کنه. من تو دو هفته دو و نیم کیلو اضاف کردم. ولی تنبلم. از غذا خوردن خوشم نمیاد

آخه عزیز میل ندارم به هیچی اشتهام کور شده

خب طبیعی معدت کوچیک کم کم زیاد کن غذا خوردن تا میتونی بیشتر برنج با نون بخور کلا نون با غذا بخور یکم زود چاقت می‌کنه

من 154 با 46. عرق یونجه رو روزی یه استکان میخوری بعد از غذا. تا 14 روز. هر روز نباید قطع کنی. بع ...

واقعا خوشبحالت مامانم هم برای من خریده بود عرق یونجه ولی اونقدر تنبلم نمیخورم

کلی پول به دارو های چاقی دادم اما چه فایده

کلی دکتر تغذیه رفتم اما چه فایده

توام مثل من خیلی لاغری

بچه داری؟

دخترم دنیامه
واقعا خوشبحالت مامانم هم برای من خریده بود عرق یونجه ولی اونقدر تنبلم نمیخورم کلی پول به دارو های چ ...

آره. من 40 بودم شوهر کردم. اول حاملگیم انقدر ویار بد داتشم شدم 38.بعد چاق شدم تا ماه اخر شدم 58. وای انقدر خوشگل شده بودم. خواهر شوهرم پشت سرم گفته بود چه حاملگی بهش ساخته . چقدر ناز شده. خلاصه 22 ماه بچه شبر دادم. الان رو 46 استوپ کردم

خب طبیعی معدت کوچیک کم کم زیاد کن غذا خوردن تا میتونی بیشتر برنج با نون بخور کلا نون با غذا بخور یکم ...

ناهار برنج کشیدم هنوز نصفش مونده تو بشقاب 

بعضی وقتا خوب میخورم بعضی موقع ها هم اصلا میل ندارم

وقتی هم که ناراحتم آب هم نمیتونم بخورم

دخترم دنیامه
آره. من 40 بودم شوهر کردم. اول حاملگیم انقدر ویار بد داتشم شدم 38.بعد چاق شدم تا ماه اخر شدم 58. وای ...

منم تو حاملگی تا آخرش شدم ۶۵ خیلی خوب بودم بعد زایمان برگشتم مثل اول شیر هم ندادم اصلا 

الان هم رو ۵۳ موندم چن ساله 

اصلا نمیدونم چرا اینجوریم شوهرم خیلی میخواد چاقشم

دخترم دنیامه
ناهار برنج کشیدم هنوز نصفش مونده تو بشقاب  بعضی وقتا خوب میخورم بعضی موقع ها هم اصلا میل ندارم ...

رو زبون همس دیدی میگن طرف همش میخوره می‌خوابه خوردنتو زیاد کن خوابیدنتم هم اینجور ورزش کن نه که همش بشه چربی باشگاه برو کم کم عضله سازی می‌کنی سخت نگیر

منم تو حاملگی تا آخرش شدم ۶۵ خیلی خوب بودم بعد زایمان برگشتم مثل اول شیر هم ندادم اصلا  الان ه ...

من فقط با یه چیزی اشتهام به شدت باز میشه. ولی گشادی مانع از انجام دادنش میشه. 

قرصایی که تو بارداری میخوردم. 

امگا3. آهن. مولتی ویتامین پریناتال. ویتامین ای. فولیک اسید. و ویتامن د3

هر روز یکی بخورم سرماه چهار پنج کیلو اضاف میکنم. ولی نمیدونم علت گشادیم چیه

رو زبون همس دیدی میگن طرف همش میخوره می‌خوابه خوردنتو زیاد کن خوابیدنتم هم اینجور ورزش کن نه ک ...

عزیزم دوتا بچه دارم به اندازه کافی اینا خستم میکنن باشگاه نمیتونم برم 

نه غذای درست حسابی دارم نه استراحت 

دخترم دنیامه

ینج ی بشقاب پر میخورم کردم نصف بشقاب نون زیاد می‌خوردم  کم کردم شیرینی یدونه بیشتر نمی‌خورم  قند نمی‌خورم  خیلی خودم اذیت نکردم همچین میخورم اما کم روزای اول سخت بود الان عادت کردم