setarem مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 451 عنوان سفید نشدن زرده کیک پزی 😐 کیک پزها بیاید 338 بازدید | 39 پست دوستان من با همزنم سفیده رو ۶ ۷دقیقه ای فرم میدم کلا دیگه از ظرف نمیریزه ولی برای زرده اصلا فرم نمگیره یا اگه سفیده و زرده باهم باشن اصلا سفید و چند برابر نمیشه چرا 1401/01/27 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
biآsmanآ عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 945 تخم مرغت محلیه؟ ترو جدتون وقتی تاپیک میزنیم جواب بدین نخونین و رد نشین
shoklat عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 1403 زرده باید کرمی بشه مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊
neda1370rd عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2312 زرده رو باید با شکر بزنی حدود پنج دقیقهدر حد سفیده نمیشه که مثلا از ظرف نریزهولی کشدار و سفید میشه منظورش رنگش روشن میشه
سمسمه عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 2402 زرده کرم رنگ میشه و مقدارش یکم حجم پیدا میکنه اما مثل سفیده که نمیشه
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 64752 مگه زرده هم مثل سفیده فرم میگیره تا حالا ندیدم فرم بگیره فقط رنگش عوض میشه و کرم رنگ میشه 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
mamanemahdisa عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 3035 زرده ی تنها فرم نمیگیرهتخم مرغ کامل هم با شکر و وانیل فرم میگیره
setarem مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 451 زرده با شکر باید با همزن بزنی کش دار و کرم میشه نمیشه چند دقیقه هم میزنید شما
shabnam24 عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2925 نمیشه چند دقیقه هم میزنید شما با دور تند همون هفت دقیق شایدم کمتر