2777
2789
کارشون سخته، خیلیاشون دیسک کمر و گردن و واریس پا میگیرن.دیکخذتابستپن که بچه ها نمیرن مدرسه اگه میرفت ...

کارشون دیگ سخت تر از نظامی و پرستار و نونوا ک نیست...

ایناهم همینقدر میگیرن ی سری هاشون...

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم کلا همه با معلما دشمنن  🥲

چون زیادی غر میزنن.خودشون از چشم مردم انداختن..درست حسابی هم ک کار نمیکن..البته بعضیااااشون ولی خب مشت نمونه خرواره مناسفانه...هرچند وقه یه اجتماه و تجمع و ناله از حقوقدارن...حالا انگار بقیه مشاغل مفت میگیرن و راحت نشستن به گوشه...از دانشجو معلمش بگیز ک کارش تضمینی..حقوق داره..نمره هم براش مهم نیست..انوقت اونم اعتراض میکنه حقوقم کمه؟!؟؟؟؟؟!!!

دقیقا چه مزایایی نام ببر لطفا

دیگ از حوصله بحث خارجه..سرچ کن تو نت برات همه رو میاره..البته اینم بگم خودشون میگن چنین چیزایی نیست😏😏ولی جالبه اگ نیست پس چرا وضعشون خوبه؟!؟

چه مزایای جدایی دارن !؟؟؟؟با اینهمه زحمتی که میکشن متاسفانه جز مظلوم ترین قشرها هستن

باشه مظلوم..فک کنم شما معلمی...مسلما‌نمیای حرفی بزنی علیه خودت..پس جای بحث نداره...مظلوم اون اتش نشانه ک جونشو میذاره کف دستش بت همین حقوق‌معلمی..شب‌و روز نداره ...بیمه طلایی و چیزایی ک یهرمعلم هم داره نداره..مظلوم اون نظامی هست ک لب مرز داره با حونش بازی میکنه و از خانواده مدتها دوره ولی همین حقوق‌رو میگیزه.تازه هیچ شغلی به اندازه معلما اعتراض واسه حقوقندارن...پس همچی مظلوم نیستن...

۳۵۰۰ که حقوق دانشجوییمونه 

خب سال اول تدریس هم همین قدره

تا سابقه بره بالا

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

نمیدونم کلا همه با معلما دشمنن  🥲

فقط لازمه کسایی که همیشه مقابل شغل معلمی قد علم میکنن و میگن کارشون راحته و کاری نمیکنن و حقوق زیاد میگیرین و اینها.....فقط یک روز بزن ۴ ساعت تو کلاس پایه های ابتدایی بشینن،اونوقت شاید متوجه بشن که چه خبره!!!!!!!

خیلی ها توی همین سایت از یه دونه بچه و رفتارش و اختلالات یادگیریش درحال ناله کردنن،اونوقت معلمی که ۴ ساعت با ۲۰ تا دانش آموز سروکله میزنه کار شاقی نمیکنه از نظرشون😄

انشالله خدا همه معلمای سرزمینمون رو حفظ کنه و به پاداش و مزایایی که حقشونه برسن که لایق بهترین ها هستند⚘🙏🏻

کارشون دیگ سخت تر از نظامی و پرستار و نونوا ک نیست... ایناهم همینقدر میگیرن ی سری هاشون...

کارشون سخته، بر چه اساسی تجربه نکرده قضاوت میکنی؟!!!! 

حقوق معلما تازه کم هم هست. چقدر خون دل میخورن با کلی بچه سر و کله میزنن هر بچه ای فرهنگ و عقیده ی متفاوتی با اون یکی داره، صبح تا عصر درس بده، بعدش برگه های امتحان رو تا آره شب تصحیح کن صبح زود توی مدرسه حاضر باش. هر شغلی سختی های خودش رو داره نمیشه با هم مقایسشون کرد.

این سه سال مجازی بوده، اما وقتی حضوری بود چقدر بوی ماژیک وایت برد اذیتشون میکرده کلی معلم به خاطر همین ماژیکا بارها دچار حساسیت شدن.

وقتی پاریس میگیرن مویرگای پاهاشون متورم میشه و میترکه. ساعتها سر پا وایمیسن پای تخته و مینویسن. 

شغل معلما سخته، شغل نظامیا و دکترا و پرستارا سخته، شغل نونواها سخته، همه ی شغلا سختن.فقط خوابیدن توی خونه هست که آسونه. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.