2777
2789
باشه مظلوم..فک کنم شما معلمی...مسلما‌نمیای حرفی بزنی علیه خودت..پس جای بحث نداره...مظلوم اون اتش نشا ...

وای دقیقا حقوقش و مزایاشون بالاس چون اکثرا دیدم خونه و ماشین خوب دارن بازم مینالن کمه 

اونوقت یه کارگر که تعطیلاتم میره همینه حقوقش ولی معلما که کلا تعطیلن از همه چی ناراضی هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم حرص نخور  خداروشکر

بله الهی خدا سیرشون کنه..اینقدر ک حریص هستند...همه حقوق ملتو بگیرن بریزن حساب اینابازم جا‌واسه اعتراض دارن...

تازه این خوبه سطح شعورشون هم متاسفانه کاملا صفره...

تو اعتراضات ی چیزی یاد گرفتن میگن:

هرکه با اهل قلم در افتاد،ور افتاد..😏😏😏تهدیدم میکنن..بعد میگن چرا مردم با اینا دشمنن؟!؟

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
باشه مظلوم..فک کنم شما معلمی...مسلما‌نمیای حرفی بزنی علیه خودت..پس جای بحث نداره...مظلوم اون اتش نشا ...

کدوم معلم بیمه طلایی داره!!!!

همه ی شغل ها شریفن و این جای تردید نداره که معلم ها مظلومن، نظر شما هم محترمه

فقط لازمه کسایی که همیشه مقابل شغل معلمی قد علم میکنن و میگن کارشون راحته و کاری نمیکنن و حقوق زیاد ...

کاری نداره..اونا ک ناله میکنن استعفا بدن برن سراغ یه شغل دیگ...بذارن بقیه ک علاقه دارن وبا این حقوق راضی هستند برن جای اونا...همچی کار سختی نیست😅😅😅ممتهی کدوم معلمیه از شغل به این راحتی دل بکنه

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
فقط لازمه کسایی که همیشه مقابل شغل معلمی قد علم میکنن و میگن کارشون راحته و کاری نمیکنن و حقوق زیاد ...

به نظر من اصلا نباید مقایسه کنن 

اینکه یه معلم کم کاری می کنه گناه بقیه چیه 

مگه تو بقیه مشاغل کم کار نداریم؟ 

هیچ کس نمیتونه شرایط یه معلم رو درک کنه 

میگن بیمه طلایی 

هر ماه کلی از حقوقمون کم میشه ولی اخرش وقتی میریم دکتر میگن این شامل بیمه نیست این دارو فلانه‌و اونی هم که بیمه تعلق میگیره یه مقداریشو بعد چندماه واریز می کنن 

اونم در واقع پولیه که ماه به ماه از حقوقمون کم کردن😒😉

خب سال اول تدریس هم همین قدره تا سابقه بره بالا

اها بعد اینکه یه مدت میفرستن یه شهر دیگه که ممکنه از شهر خودت دور باشه واسه تدریس اون چیه ؟

جز دانشگاه هست یا چی؟

بعد طرف خودش انتخواب میکنه که کجا بره ؟

بله الهی خدا سیرشون کنه..اینقدر ک حریص هستند...همه حقوق ملتو بگیرن بریزن حساب اینابازم جا‌واسه اعترا ...

خیلی زشته که نوشتید سطح شعورشون صفره 

شما سطح شعور معلما و با چه مقیاسی اندازه گرفتی که شده صفر؟!؟! 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اها بعد اینکه یه مدت میفرستن یه شهر دیگه که ممکنه از شهر خودت دور باشه واسه تدریس اون چیه ؟ جز دانش ...

انتخاب محل تدریس با اداره منطقه هست 

تدریس توی مناطق مرزی و‌روستایی نسبت به شهر حدود دویست سیصد فرق داره

اها بعد اینکه یه مدت میفرستن یه شهر دیگه که ممکنه از شهر خودت دور باشه واسه تدریس اون چیه ؟ جز دانش ...

نه سال های اول چون سابقه نداری انتخابی هم نداری 

کسایی که کم تجربه هستن رو اغلب میفرستن روستای اطراف همون شهری که هستی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

انتخاب محل تدریس با اداره منطقه هست  تدریس توی مناطق مرزی و‌روستایی نسبت به شهر حدود دویست سیص ...

واقعا 😍😍

من همیشه ارزومه تدریسم بیفته خرمشهر عاشق اونجام 

بعد چندسال باید اونجایی که تعین میکنن باشی؟

واقعا 😍😍 من همیشه ارزومه تدریسم بیفته خرمشهر عاشق اونجام  بعد چندسال باید اونجایی که تعین م ...

ببین مهم اینه که برای کدوم منطقه قبول شده باشی 

انتقالی گرفتن از شهر به شهر یا از استان به استان خیلی سخته 

همون اول منطقه خدمتتو انتخاب کن و برا اونجا ازمون بده 

یا اگه قبول شدب برای یه استان خاص 

اداره استان تعیین میکنه کجا بری کدوم شهر