2777
2789
عنوان

آنومالی و جنسیت

526 بازدید | 18 پست

ان تی احتمال دختر داد 

انومالی رفتم میگ بچه همکاری نمیکنه هرکاری کرد نشد آخرم گف پسره:/ از جیبش دراورد آخه

گف دو سه هفته دیگ بیا جنسیتو قطعی بهت بگم 

خانوما مگ تو انومالی نباید قطعی بگن؟

ممکنه باز دوباره تغییر کنه فقط میخوام سالم باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی همکاری نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کجا رفتی سونوی آنومالی که انقدر بیسواد بوده. دیگه توی آنومالی کار به آلت ندارن که جنین همکاری کنه یا نه. جنین دختر باشه توی آنومالی تخمدان دیده میشه. 

بله عزیزم اگه پوزیشن بچه بد باشه جنسیت معلوم نمیشه 

مثلا ممکنه پاهاش رو همدیگه باشه ، یا پشتش بهت باشه 

دفعه دیگه که میری یه چیز شیرین و انرژی زا بخور مثل خرما ، کاکائو ، آبمیوه 

تا ورجه وورجه زیاد کنه مشخص بشه

انشالله که سالمم هست گلم

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

یعنی چی همکاری نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کجا رفتی سونوی آنومالی که انقدر بیسواد بوده. د ...

نه عزیزم تشخیص صد در صد باید آلت کامل مشخص باشه دوست منم رفت بچش پاهاشو جمع کرده بود بعد هفته بعدش که رفت تشخیص داد

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

یعنی چی همکاری نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کجا رفتی سونوی آنومالی که انقدر بیسواد بوده. د ...

تاحالا نرفته بودم اونجا 

ولی تو برگه نوشته جنین با ضربان قلب منظم، پر.... بریچ و.....

ولی جنسیتو تو برگه هم ننوشت ولی برای دوستام نوشته بودن

نه عزیزم تشخیص صد در صد باید آلت کامل مشخص باشه دوست منم رفت بچش پاهاشو جمع کرده بود بعد هفته بعدش ک ...

یعنی سونولوژیست تخمدان رو ببینه. بعد هنوز بید منتظر چرخش جنین باشه!!!!!!!!!!!!

یعنی سونولوژیست تخمدان رو ببینه. بعد هنوز بید منتظر چرخش جنین باشه!!!!!!!!!!!!

نمیدونم والا به دوست من که اینجوری گفتن