2777
2789

من ۴ سال عقدم‌و هنوز عروسی نکردم خانواده ی شوهرم خیلی با هم مشکل دارن و حسودی میکنن به هم یه روز با هم خوبن یه روز به خون هم تشنه - پشت سر همدیگه حرف میزنن و به کار هم کار دارن - پدرشوهر من دوسال پیش یه پولی به شوهرم داد ما هم باهاش خونه رهن کردیم . بعد که بحث عروسیو اینا شد گفت من پول دادم بهشون - 

به همه گفت من کلی پول بهشون دادم بعد حالا فکر کنین این خواهربرادرای پول دوستو انداخت به جون منو شوهرم . حالا خانواده ی من میگن باید سریع تر عروسی بگیرن اینا هم که اینجوری - خیلی ناراحتم . از یه شهر دیگه اومدم اینجا خیلی تنهام عصبی شدم - شوهرم انگار کم که میاره برمیداره تحقیرو فحشو اینا به خانواده ی من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله حال دلت بهتربشه ولی هیچکس نمیتونه حال دل خودتو خوب کنه جز خودت ....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

از خانوادم بدش میاد میگه خانوادت پول ندارن بنده خداها جهیزیتو کامل بخرن - پول ندیدن - من میگم ما پول ندیده ایم یا شما که تا فهمیدن بابات یکم بهت پول داده همه باهات قطع رابطه کردن ! بعد میگه در عوض وضعاشون خوبه 

خیلی تحقیر میکنه - خودمو نه ولی خانوادمو - منم اصلا دیگه نسبت به زندگیم بی تفاوت شدم برام مهم نیست - نمیتونم خوشحال باشم باز یه خبری از خانوادش میاره که گند میزنه تو روحیم - همه اش ناراحتم . دوست دارم جدا بشیم بریم شهر ما اما محل کارش اینجاست نمیشه 

حالا واجبه عروسی هم بگیرید وقتی شرایط مالی ندارید ؟

شرایط مالی دارن - باباش سرمایه داره - همه وضعاشون خوبه - اما به شدت خسیس - مثلا پدر شوهرم نوه ی پسر وسطش که به دنیا اومد یک گوشفند کشت بعد برادر بزرگه اومده دعوااا که چرا گوسفند واسش کشتی .!!! یعنی کوچکترین کار برای بچه هاش بکنه اونای دیگه میان لشکرکشی

شرایط مالی دارن - باباش سرمایه داره - همه وضعاشون خوبه - اما به شدت خسیس - مثلا پدر شوهرم نوه ی پسر ...

همه نسبت به هم اینجورین - من خیلی جلو همسرمو میگیرم که اینجوری بخیل و حسود نباشه - میگم پدرت اگه هم کشته باشه وظیفه شه نوه اش هست - چرا اعصابتونو خورد میکنین - 

شرایط مالی دارن - باباش سرمایه داره - همه وضعاشون خوبه - اما به شدت خسیس - مثلا پدر شوهرم نوه ی پسر ...

چه بی فرهنگن

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
همه نسبت به هم اینجورین - من خیلی جلو همسرمو میگیرم که اینجوری بخیل و حسود نباشه - میگم پدرت اگه هم ...

تو عقدی رفتی شهر شوهرت خب چرا خونه خودت نیستی اون بیاد بهت سر بزنه خب همین کار هارو کردی ببخشید اونم به خونوادت توهین میکنه میشه عادت واسش. عروسی که نکردین رفتین اونجا