2777
2789
عنوان

شوهرم و عشق چند سالش به یه دختر😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2947 بازدید | 93 پست

بنظرم با یه مشاور مشورت کن 

که راه درست چیه بنظرم 

ولی راه خوبیو انتخاب نکردی عزیزم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن هیچ عشقی تودنیا مث عشق‌اولی نیست

عشق اول اکثرمون که یا عمو پورنگه یا مهدی سلوکی😄 و اونایی که اوایل بلوغ تو ده دوازده سالگی کراش زدیم و الان که یادمون میفته عوق میزنیم

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️

به دخترت علاقه داره و باهاش بازی میکنه؟

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
الان دیگه با اون دختره نیست؟ تو همسرت چند سالتونه چند ساله ازدواج کردین

هر دو سی و خرده ای سال

نه نیست ولی تو فکرشه گاهی میبینم از پروفایلش که عکس خودشه شات گرفته و ازین جور رفتارا

معمولا مردا رو زنشون غیرت دارن چه دوسش داشته یاشن چه نداشته باشن

تفنگ‌های پر برای شلیک به مغزهای پر ساخته شده‌اند و مغزهای خالی برای پر کردن این تفنگ‌ها ! از کسی که کتابخانه دارد و کتاب‌های زیادی می‌خواند نباید هراسید، از کسی باید ترسید که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می‌پندارد، ولی هرگز آن را نخوانده است !یه جمله معروف هست که میگه:"آدم رو اگه بندازی تو دریا ماهی میشه؛و اگه بندازی تو بیابون مار میشه..."آدمها عادت میکنن؛یکی به بدبختی، یکی به تنهایی...پس سعی کنید به چیزای خوب عادت کنید وگرنه خیلی چیزارو از دست میدین!

اسی چاره کارت فقط بی محلیه،زیاد بهش چسبیدی اینجوری شده،خودتو سرگرم زندگی و بچت کن اصلا اویزونش نباش

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
نمیاد چکار کنم اخه تنهایی هم رفتم بی فایدس

چی بگم والا از یه بزرگتر کمک بگیر ولی راه غلط و امتحان نکن باید مشکل و با حرف و منطق حل کنی نه اینکارها 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هعی به باباش بگو قضیه رو یا به مامانت بگو .من همیشه به شوهرم گفتم اگه پات رو کج بزاری عادت میکنی تا آخر عمر .اخه باباش کثیف کاری زیاد میکرد از جوونیش الان ۶۰ سالشه هنوز دنبال دختراس .زنش هم براش مهم نیس

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم 
میگن هیچ عشقی ت دنیا مثل اولین نی  نمیره از یادش هیچوق فراموششم نمیکنه  ایشالا حل ...

حالا گفتن این چ فایده داره دوست عزیز اونم با حال داغون اسی 

عشق کیلو چنده شوهرش الان پدره خیره سرش باید الگوی دخترش باشه ک دخترش ببینه چ همسری انتخاب کنه و چجوری باید حمایت بشه و...