2777
2789

سلام 

بعد شش سال زندگی که نه کلاسی رفتم نه سرکار رفتم نه گذاشت دانشگاه برم با وجود توافقی که قبل عقد کردیم رفتم گواهینامه ثبت نام کنم یکی از آرزوهام رو برآورده کنم، شوهرم طبق معمول قهر بود خودم همه کارهاش رو انجام دادم ثبت نام کردم از فردا کلاسهای آنلاینم شروع میشه دیشب که بهش گفتم یه جنگی راه انداخت آنقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه میگه ۸ صبح میبرمت باهم کنسل میکنی پولتو پس میگیری 😭😭😭😭

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

وا چرا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت اجازه پیشرفت بهم نداد هیچ کلاسی نزاشت ثبت نام کنم هرکاری خواستم کنم جلومو گرفت 

میگه چرا بدون اجازه من که بزرگترتم رفتی سرخود همچین غلطی کردی یه حرفهایی بهم زد 😭😭😭

کاش وقتی قهرنبود میرفتی ،،لج کرده دیگه

اخه تعرفه جدید اومده بود من خواستم با قیمت قبلی ثبت نام کنم پولشم خودم میخوام بدم بازم آقا زورش اومده

اخه تعرفه جدید اومده بود من خواستم با قیمت قبلی ثبت نام کنم پولشم خودم میخوام بدم بازم آقا زورش اومد ...

برو همین‌ها رو بهش بگو

که مبخواستم ارزانتر در بیاد 

اون زمانم قهر بودیم

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
الان خوابه؟  برو از دلش درار   چرا مردا این شکلین    اه

اره جا خوابشم جدا کرد یک ساعت تمام سرم داد زد بد و بیراه گفت هرچی دلش خواست گفت گفت ۸صبح بالا سرتم حاضر باش وگرنه دست و پاتو میبندم خودم میبرمت 

برم از کجای دلش دربیارم چیو دربیارم 

برو همین‌ها رو بهش بگو که مبخواستم ارزانتر در بیاد  اون زمانم قهر بودیم

همه رو توضیح دادم همه چیزو گفتم باز داد بیداد کرد حرف خودشو زد که آره آدم حساب نکردی سرخود شدی بیخود کردی تنهایی رفتی 

درحالیکه میدونست به هیچ وجه نمیزاشت ثبت نام کنم مثل این شش سال که نذاشته 

میگه اصلا گواهینامه برا چیته مگه ماشین داری 😞😞😞

اره جا خوابشم جدا کرد یک ساعت تمام سرم داد زد بد و بیراه گفت هرچی دلش خواست گفت گفت ۸صبح بالا سرتم ح ...

دقیقا شوهر من نذاشت ن درس بخونم ن سر کار بزم.

ولی گواهی نامه رو مخالفت نکرد..

اونم فک کنم فکر نمیکرد بتونم بگیرم😁

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
همه رو توضیح دادم همه چیزو گفتم باز داد بیداد کرد حرف خودشو زد که آره آدم حساب نکردی سرخود شدی بیخود ...

عزیزم همسرت خیلی اشتباه میکنه طبق توافقی که قبل از عقد کردین باید به حرف ها و قول هاش عمل کنه

ولی تو که میدونی اخلاقش اینجوریه

کاش از قبل باهاش صحبت میکردی

اگر قبول میکرد میرفتی 

همه رو توضیح دادم همه چیزو گفتم باز داد بیداد کرد حرف خودشو زد که آره آدم حساب نکردی سرخود شدی بیخود ...

چی بگم

فکر کنم‌معذرت خواهی کنی حله....

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*