2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه یه نفر خاصی که تو ذهنته رو جذب کنی ولی میشه از خدا یه ادم‌خوبیو بخوای و بهت بده😍

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
عزیزم حس و اینا متفاوته اینجور چیزا کاملا عادیه ولی جذب کردن شخص خاص به عنوان همسر با قانون جذب ممکن ...

نتایج داشتن کلی تو این زمینه دیدم با تله پاتی عشقشونو جذب کردن تداخل یعنی چی عزیز؟؟

عزیزدلم الان که نگاه میکنم اصلاااا تبلیغ نیستااا😂

نظرت محترمه برام عزیز دل ولی حتما شمام تو قانون جذب از قانون بخشش میدونی دیگه تو پستامم راجع بهش گفتم اگه ببینی که چرا بیان کردم اینجا😊❤️

نتایج داشتن کلی تو این زمینه دیدم با تله پاتی عشقشونو جذب کردن تداخل یعنی چی عزیز؟؟

عزیزم اونا احتمالا عشق دو طرفه داشتن و قانون جذب فقط سد و مانع بینشونو برداشته تا بهم برسن

و گرفته شخص خاصی به عنوان کراش که هیچ حسی بهت نداشته باشه گاهی وقتا حتی تورو نشناسه 

اگه کمی فکر بشه میفهمی یکم غیر عقلانیه نه؟

تو میتونی ماشین و خونه مورد علاقتو جذب کنی ولی آدما رو نه!

تو آدمی رو فقط میتونی جذب کنی که هم فرکانس و هم ارتعاش با تو باشه کسی که روحیاتتون علایقتون و.. شبیه هم باشه

این طور احساسات و جذب ها رو من بالای هزار بار تجربه کردم 

دیگه کسی که ۱۰ سال ۲۰ سال تجربه داره قطعا از منو شما بیشتر می‌دونه

عزیزم اونا احتمالا عشق دو طرفه داشتن و قانون جذب فقط سد و مانع بینشونو برداشته تا بهم برسن و گرفته ...

آها متوجه شدم عزیزم اما خب باور من این نیست من به نامحدود بودن قدرتم ایمان دارم و با اجازه شما اگه نمیگی تبلیغه😄❤️با امیر همتی کار میکنم و پیش میرم و ایشون تو آموزش هاشون همیشه گفتن که هییییچ محدودیتی در قانون وجود نداره و حتی خودشون قانون جذب گفتن قانون فراسوی جذب و اینکه تو کانال تلگرامشونم هستم نتایج میبینم همیشه حتی بوده فردی که یه فرد که تو کشور دیگه بود و نمیشناختش اما جذبش کرد و باهم ازدواج کردن

حتی اگه طرفت تو رو نشناسه وقتی تله پاتی میکنی باهاش اون مدام نشونه هایی از تو رو میبینه تو ناخودآگاهش باهاش ارتباط داری و مثلا اسمتو زیاد میشنوه یا هرچیزی مربوط به تو باشه رو خلاصه زیاد میبینه و میشنوه اما اون براش واضح نیست اما با تله پاتی و دریافت الهام و عملی کردن اون کم کم جهان کاری میکنه که این دونفر هم فرکانس میشن و تو مسیر هم قرار میگیرن حالا که اون فرد تو رو ببینه سریع جرقه زده میشه و یجورایی میگه که من تو رویاهام دنبالت بودم یعنی انگار همونی که میخواست رو حالا دیده اینم به دلیل تله پاتی و اثر روی دیگران و ناخودآگاهشه امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم در کل همه اونایی که الان با امیر همتی کار میکنن ولی قبلا استاد دیگه ای داشتن تو نتایج میان میگن همین موضوع که همه اساتید میگفتن نمیشه شخص خاص جذب کرد اما شما گفتی میشه و وقتی نمونه ها رو دیدیم باورمون قوی شد و جذبش کردیم

نشد نداریم برای خداااا که😍

آها متوجه شدم عزیزم اما خب باور من این نیست من به نامحدود بودن قدرتم ایمان دارم و با اجازه شما اگه ن ...

منم قانون جذبیم

شناختی در مورد آقای همتی ندارم و من دوره های امیر شریفی و عباس منش شرکت کردم

ولی چیزی که تو حرفتون عجیبه اینه که گفتین نشناخته جذب کردن در حالی که اولین قانون توی تله پاتی اینه که طرف مقابل باید حتما شمارو بشناسه و چند باری دیده باشتش!

شناختی در مورد آقای همتی ندارم و من دوره های امیر شریفی و عباس منش شرکت کردم ولی چیزی که تو حرفتون ...

آها میشناسم ولی نداشتم دوره هاشونو بله شدنیه و کاملا به باور ما بستگی داره اگه بهش باور داشته باشی میشه صد درصد واسه همینم نتایجو میذارن گوش میدیم باورمون قوی میشه نه فقط شخص خاص تو جذب هرچیزی باور مهمه تله پاتیم قانون خاصی نداره اصلا اونایی که تو نت میگن جنسیت مهمه نمیدونم سن مهمه و فلان همش اشتباهه بنظرم چیزی که من برداشت کردم تا حالا تله پاتی تنها قانونش احساس خوبه احساسمون که خوب باشه فرکانسمون بالاست تله پاتیامونم قوی تر میشه