2777
2789
عنوان

چطوری ماشین دار شیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 38 پست
عزیزم در مورد وام  اگر زحمتی نیست و براتون مقدور هست یکم توضیح میدین لطفا ؟🙏🏻🤍

چیز خاصی نگفت

فقط گفت معدل حساب باید بالا باشه

و برای مثلا پنجا تومن وام باید سی تومن بزاری حساب شیش ماه

با توجه به شهر و منطقه ای که ساکن هستید سرچ کنید گوگل  آدرس نمایندگی ایران خودرو رو میارن ...

نمایندگیا ماشین ب قیمت بازار میدن یا کارخونه؟

😂جدیدا دیدم پراید شده دویصد برگام هر روز درحال ریختنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز خاصی نگفت فقط گفت معدل حساب باید بالا باشه و برای مثلا پنجا تومن وام باید سی تومن بزاری حساب ش ...

پرداخت قسط به چه صورت هست؟ چند درصد و چندساله است مهلت پرداخت قسط؟

🧸🤎

نمایندگیا ماشین ب قیمت بازار میدن یا کارخونه؟ 😂جدیدا دیدم پراید شده دویصد برگام هر روز درحال ریختن ...

عزیزم هیچ جا به قیمت کارخونه نمیدن دورت بگردم که🥲💔

فقط قرعه کشی ها اگر اسمت دربیاد به قیمت کارخونه میدن 

اگر قصد خرید ماشین رو داری خیلی زود زود زود اقدام کن همین فردا

چون  اصلا چیزی نمونده به افزایش قیمت سرسام آور هممممهه چی 

بخصوص خودرو که صدر اول جدول همیشه

🧸🤎

اخه چجوری؟ فعلا پنجا میلیون داده حیون خریده میگ بیشترشم مبخاد کنه  دیونم کرده میگم ی فرقون بن ...

بیا این تاپیک 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
عزیزم  میشه بپرسم شما چند سالتونه؟☺️ بسته به نوع و مدل ماشینی که میخوایید مراجعه کنید به نم ...

چرا سنم واست سوال شده 😜

امروز از نمایندگی پرسیدم گفت ایران خودرو فعلا فقط از همون قرعه کشی فروش داره و فروش آزاد نداره