2777
2789

ما صندوق خانوادگی داریم هر دوره نوبت من میشه پولشو میرم سکه میخرم البته پول عیدی بچه هام رو هم میزارم روش بازم باید خمس سکه رو بدم؟

منکه نمیذم ولی درسال هراز گاهی کمک میکنم ب دیگران تا جایی ک.بتونم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه شامل خمس نمیشه

ولی قرعه کشیه چرا، خمس داره

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
اخه سکه رو با پول قرعه و هدیه با هم جمع کردم خریدم

ببین گلم مثلا شما ۳تومن پول داری دو تومن هدیست اون یه تومنه واسه قرعه باید یک پنجم حساب کنی مثلا ۲۰۰ببری بدی مرجعت 

باید اینارو حساب کتاب کنی برو مرجع برات حساب میکنه بهت تخفیف میده گاهی اوقات