2777
2789

یاد این جوک افتادم که طرف و میبرن جنگل بعد بهش میگن چطوره جنگل خوشت اومد میگه این درختا نمیذارن ببینم که🤣

یعنی چی مگه درسای کنکور جدان

میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین😍
یاد این جوک افتادم که طرف و میبرن جنگل بعد بهش میگن چطوره جنگل خوشت اومد میگه این درختا نمیذارن ببین ...

عزیزم اولا عمومیا حذف شده کسی که کنکور میخونه دیگه اونارو نمیخونه دوما کسی که کنکوری نمیخونه دیگه لازم نیست کلی تست بزنه 

برای سلامتی امام زمان صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا عمومیا حذف شده کسی که کنکور میخونه دیگه اونارو نمیخونه دوما کسی که کنکوری نمیخونه دیگه لا ...

مفهوم درس یکیه.تست تثبیتش میکنه فقط

میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین😍

آفرین دقیقا 

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

خیر فعلا واسه درسای مدرسه موندم

تیکر مال  بارداری نیست👻  🩹❤       سلام دوستان  من به دختر دهه هشتادیم😌  دختر زمستون        دلارام _ مریخی عشقمه 🖇❤معتهد@ دلارامم 💍💕عاطفه_ هستم❤دخیپریشون_سابق💖
دهم هستم فقط درس های مدرسه رو می خونم تو تست زدن خیلی خیلی ضعیفم نمی دونم چیکار کنم

کلاس تست برو 

یه کتاب تست خیلی. خوبم بگیر از روزی 

بیستا تست شروع کن هر روز بیشترشون کن 

کم کم تست خوب میشه

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم

ن تو کتاب تیپ تست های مختلف هست؟ نکته برداری از متن کتاب مگه کافیه؟ مگه میشه برا درسی مثل فیزیک و ریاضی تست نزد؟؟؟

برای سلامتی امام زمان صلوات

ببخشید شما کلاس چندم هستید و چه رشته ای اگر مایل بودید جواب بدید

تیکر مال  بارداری نیست👻  🩹❤       سلام دوستان  من به دختر دهه هشتادیم😌  دختر زمستون        دلارام _ مریخی عشقمه 🖇❤معتهد@ دلارامم 💍💕عاطفه_ هستم❤دخیپریشون_سابق💖
وقتی بلد نباشی تست بزنی آخرش هیچ میشه دوستم کتابو یه عالمه خوند آخرش قبول نشد تو تست خوب نبود

دقیقا به قول یکی ۸۰ درصد کنکور تست ۲۰ درصد کتاب 

هم تست باید خوب باشه هم درست در کنار هم 

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم
خیر فعلا واسه درسای مدرسه  زاییدم

کلی قراره تابستون بشینم همه خوب خوب بخونم