2777
2789
عجبا ولم کن بابا دیوانه.. عقده هاتونو اینجا خالی نکنید لطفا

من اصلا با شما حرف زدم مگه🤔🤔🤔

میگم اوضات وخیمههههه هاااا

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نوع پارتنریه؟

با توجه به اون نوع کادو مشخص میشع

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
ریپلای نکن مرسی

ریپلای میکنی بعد میگی ریپلای نکن😳😐

خیلیییی اوضات خرابه خیلیییی😂😂

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

کلمه ی پارتنرو میگید نمیدونم چرا فقط و فقط یاد شریک ج.نسی میوفتم همون عشق که میگفتید بهتر بود

کاربرد زیاد داره

ما به همگروهیای دانشگامونم میگیم پارتنر😂😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

من برای یه پسر فامیلامون  ماگ اسمشو خریدم با جاسوییچی 😁آنقدر خوشش اومد که نگو تا حالا هم چندبار دوستاش ازش کش رفتن ولی با داد و بیداد جاسوییچی رو پس گرفته مکانیک هس من آچار فرانسه گرفتم براش جاسوییچی آچار فرانسه

اً
احساسی

چون یدیمی نیس طرف ماگ خوبه

من واسه طرف خودم کتاب میخریدم اگه اهل کتاب خوندن هس کتابم چیز خوبیه