2777
2789
عنوان

خانمای باردار ی لحظه

196 بازدید | 9 پست

خانما خوبید من تو 15هفته لترال چپ بود جفتم 

بعد 18هفته و 5روز توانومالی نوشته ک جفت درپوزیشن سمت راست و انتهای تحتانی ان از دهانه سرویکس عیورکرده پلاسنتاپرویا 

توروخدابیاین بگین جفتم خیلی پایینه 

تااخر بارداری میرسونم یانه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون میگی اول چپ بوده الانم اومده راست و انتهاش از دهانه رحمت رد شده خب همینجوری کم کم میاد راست&nb ...

خب جفت باید کجا باشه 

خب نوشته انتهای تحتانی ان از دهانه سرویکس عبور کرده یعنی اومده پایین تر دیگه 

خب جفت باید کجا باشه  خب نوشته انتهای تحتانی ان از دهانه سرویکس عبور کرده یعنی اومده پایین تر ...

جفت هر جایی میتونه باشه

ببین جفت من اول قدامی بعد فوقانی و بعد خلفی شد

یعنی اندازه  یه نیم داره رحممو دور زده

حالا مال شما اول چپ بوده بعد اومده کامل از دهانه رحم عبود کرده و داره میره به سمت راست و الان تقریبا دهانه رحمو رد کرده و اومده طرف راست رحمت

اینم میشه یه نیم دایره 

جفت هر جایی میتونه باشه ببین جفت من اول قدامی بعد فوقانی و بعد خلفی شد یعنی اندازه  یه نیم دا ...

خب حرف شمادرست میخام بدونم اینکه نوشته قسمت تحتانی ان از سرویکس عبور کرده یعنی داره میاد پایین یاداره میره سمت راست 

خب حرف شمادرست میخام بدونم اینکه نوشته قسمت تحتانی ان از سرویکس عبور کرده یعنی داره میاد پایین یادار ...

داره میره راست

قسمت تهتانی میشه قسمت انتهایی دیگه

مثلا اگه میگفت قسمت ابتدایی از سیروکس عبود کرده

یعنی تازه داره میره روی سیروکس ولی الان از سیروکس رد شده و فقط قسمت انتهاییش مونده که اونم کمکم رد میشه و بعد کامل میاد سمت راست

داره میره راست قسمت تهتانی میشه قسمت انتهایی دیگه مثلا اگه میگفت قسمت ابتدایی از سیروکس عبود کرده ...

راست میگی خداخیرت بده گلم ان شالله سالم بگیری بغلت تونی نی پلاس عضونیستی ک اونجا پیدات کنم