2777
2789

این متن رو خوندم و انجام دادم  

حالا برام سوال شده آخر هر سوره که جدا جدا خوندم باید میگفتم ثوابش برسه به روح فلانی یا وقتی همشو خوندم آخرش باید بگم؟ کدوم درسته؟ 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
امضاتون🌸✅

ممنون عزیزدلم ، براتون صلوات میفرستم ۱۴ تا به نیت چهارده معصوم 💜💗🌹

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@منتظرررررظهور    

عزیزم جواب این سوال منو شما اطلاع دارین؟🌹

@منتظرررررظهور       عزیزم جواب این سوال منو شما اطلاع دارین؟🌹

سلام عزیزم 

اصلا نیاز نیست که به زبون بیاری... همین که از قلبت رد شده خدا ثوابشو رسونده... 

توی دعاهات همه اموات رو یاد کن... خدا به همه میرسونه و از کسی کم نمیشه. دست خدا بازه. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم  اصلا نیاز نیست که به زبون بیاری... همین که از قلبت رد شده خدا ثوابشو رسونده...&nbs ...

سلام عزیزم خیلی ممنون لطف کردین 💓 

یعنی مثلاً من یه دور بخونم بگم ثوابش برسه به روح همه اموات شامل اموات خودمو همشون میشن؟؟ حتی اگه اسم نبرم؟

سلام عزیزم خیلی ممنون لطف کردین 💓  یعنی مثلاً من یه دور بخونم بگم ثوابش برسه به روح همه اموات ...

اره عزیزم. اتفاقا به این کار توصیه شده. 

امروز یه کلیپ دیدم تو همین رابطه. 

روحانی تو خواب اقوامش رفته بود و گفته بود برای من هدیه می فرستین عامش کنید. یعنی بگید این یه دونه خرما برسه به همه اموات نه فقط شخص فلانی. 

اموات دیگه ناراحت میشن که به اونا هدیه نرسیده. 

یه دونه خرما به همه میرسه بی کم و کاست. حساب کتاب خدا با ما فرق داره. 

ان شاءالله خداوند همه اموات رو بیامرزه. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
اره عزیزم. اتفاقا به این کار توصیه شده.  امروز یه کلیپ دیدم تو همین رابطه.  روحانی تو خو ...

چشم عزیزم از این به بعد برای همشون میخونم 🤗♥️

پیامک بدین مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بپرسین.

30009640

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
پیامک بدین مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بپرسین. 30009640

ممنون عزیزم 😍🌸🙏

میشه اسکرین دعا رپ بزاری تاپیک قفل بود اینجا گفتم اینستا باز نمیشه اضلا

تو همون عکس هست چون برای پارساله شاید پستو پاک کرده باشه ببینم اگه پاک نشده باشه میزارم براتون 

سوره اعراف آیه ۱۰ هست ولی الان عکسشو هم میزارم براتون 

میشه اسکرین دعا رپ بزاری تاپیک قفل بود اینجا گفتم اینستا باز نمیشه اضلا

https://s8.uupload.ir/files/473c1ee6-260f-48f3-b00f-5be1505d20fe_cie.png