2777
2789

سلام عزیزان کسی تو اسفند ماه شرکت کرده توی این آزمون؟چه گروه شغلی بوده؟چطور دادید امتحانتون رو؟

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️

من شرکت کردم ولی واسه یه شغل دیگه 

خیلی آسون بود ولی من هیچی نخونده بودم بد جواب دادم قبول نمیشم 

کسی که اون یه ماه رو خونده بود قطعا قبول میشد

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
من شرکت کردم ولی واسه یه شغل دیگه  خیلی آسون بود ولی من هیچی نخونده بودم بد جواب دادم قبول نمی ...

به نظر من عمومی ها آسون بود واقعا،میشد زد،ولی خوب وقتی برای من آسونه تقریبا برای همه آسون بوده و نمیتونم تکیه کنم به این که قبول میشم،ولی خوندم براش اون یک ماه رو،شهر ما دو نفر میخواد یکی هم سهمیه شورا هست میشه سه نفر،میدونی هفته دیگه جوابش میاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرکت کردم ولی واسه یه شغل دیگه  خیلی آسون بود ولی من هیچی نخونده بودم بد جواب دادم قبول نمی ...

وای یکی از دوستای من ازمون داره ولی میگه این ازمونایی ک برای استخدامی میگیرن باید خیلی سخت باشه البته رشته و گرایش دقیقشو نمیدونم ولی خودشو دق داد ک سخته امکان اسونی نیس

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
وای یکی از دوستای من ازمون داره ولی میگه این ازمونایی ک برای استخدامی میگیرن باید خیلی سخت باشه البت ...

همین قوه قضائیه شرکت کرده بود؟

ببین سخته تخصصی هاش اصلا طراحی سوالاش ایراد داشت،سخت داده بودن به نظر من،فقط عمومی ها خوب بود تقریبا

همین قوه قضائیه شرکت کرده بود؟ ببین سخته تخصصی هاش اصلا طراحی سوالاش ایراد داشت،سخت داده بودن به نظ ...

اره اونم از تخصصی میترسه 

با لیسانس رفتین یا ارشد

رشتتون تو دانشگاه چی بود

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
آره عمومی هاش آسون بود.

پس همه خوب زدن عمومی ها رو،به نظرت عمومی هر درسی چند تا سوال رو درست زدی؟تقریبی میونی بگی؟

اره اونم از تخصصی میترسه  با لیسانس رفتین یا ارشد رشتتون تو دانشگاه چی بود

من با لیسانس حقوق رفتم،تخصصی هاش درسای رشته ی ما نبود برای همین سخت بود،تخصصی هاش بیشتر کتاب های رشته مدیریت بود

به نظر من عمومی ها آسون بود واقعا،میشد زد،ولی خوب وقتی برای من آسونه تقریبا برای همه آسون بوده و نمی ...

فک کنم آخر اردیبهشت جوابش بیاد دقیق نمیدونم والا

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
فک کنم آخر اردیبهشت جوابش بیاد دقیق نمیدونم والا

نه توی سایتش اعلام کردن هفته اول اردیبهشت ماه جواب ازمون کتبی میاد،حواست به سایت باشه چک کن هفته اول اسفند،انشالله قبول شده باشی،چقدر عمومی ها رو جواب دادی؟مثلا هر درسی رو چندتاشو تونستی درست جواب بدی از عمومی هت تقریبا؟

نه توی سایتش اعلام کردن هفته اول اردیبهشت ماه جواب ازمون کتبی میاد،حواست به سایت باشه چک کن هفته اول ...

چه خوب مرسی که گفتی ، من امید به قبولی ندارم

یادم نمیاد ولی در حد دو سه تا هر درس جواب دادم

چه خوب مرسی که گفتی ، من امید به قبولی ندارم یادم نمیاد ولی در حد دو سه تا هر درس جواب دادم

خواهش میکنم گلم،توکل بر خدا،من عمومی ها پنج شش تا رو درست جواب دادم از هر درسی،تخصصی ها کمتر،خدا کنه قبول بشم خیلی تلاش کردم،انشالله شما هم موفق باشی عزیزم

خواهش میکنم گلم،توکل بر خدا،من عمومی ها پنج شش تا رو درست جواب دادم از هر درسی،تخصصی ها کمتر،خدا کنه ...

قربونت ان شالله تاپیک قبولی تو بزنی