2777
2789
عنوان

مامانا بیاین یه لحظه!!!!!!

92 بازدید | 12 پست

بچه ام سینمو نمیگیره خیلی گریه می‌کنه شیرمم زیاد نیست اما سینه هام سنگینه اگه میک بزنه شیر ازش میاد اما نمیگیره نوک سینه هامم خیلی کوچیکه چکار کنم؟ 

از داروخانه رابط سینه بگیر

نرم تر از سینه هست و بچه راحت شیر میخوره البته اگر چند روزه اینطوری شده اول مطمئن بشو گوش درد نداره؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو حموم باآب گرم نوک سینه هاتو بکش ک بهتر بشن وسعی کن هرجور شده بزاره دهنش چون ب مرور نوکشون متناسب میشه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
برو حموم باآب گرم نوک سینه هاتو بکش ک بهتر بشن وسعی کن هرجور شده بزاره دهنش چون ب مرور نوکشون متناسب ...

میشه بیای تاپیک اخر من راجع به ریفلاکس راهنماییم کنی

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!

عزیزم تو تاپیکای قبلیت گفتی بچت شیرخشک میخوره و الان چهل روزشه،اگه شیرخشکو با شیشه دادی که خب معلومه دیگه سینه نمیگیره

ضمنا بچه من کلا شیر خشکی شد برخلاف میلم، بنا به دلایلی که دوست ندارم بگم ولی مادر بودن به این چیزا نیس

عزیزم تو تاپیکای قبلیت گفتی بچت شیرخشک میخوره و الان چهل روزشه،اگه شیرخشکو با شیشه دادی که خب معلومه ...

از سنگینی سینه هام رنج میبرم مامان مهربان لااقل دوماه دیگو شیر میخورد 

از سنگینی سینه هام رنج میبرم مامان مهربان لااقل دوماه دیگو شیر میخورد 

منم اینجوری بودم بعد یه مدت درست میشه...خب هربجه ای یجوره دیگه چاره چیه عزیزم؟

یعنی از رابط سینه استفاده کنم راحت سینمو میگیره؟

برای دوستم که همین مشکلو داشت حل شد و به مرور زمان بچه نوک سینه خودش رو گرفت.

یه چیزیه شبیه سینه فقط نرم‌تر، روی سینه قرار میدی بچه مک میزنه ازش شیر میاد.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

البته یکی از دوستان بالاتر گفتن شما با شیشه بهش شیر خشک میدی.

بچه ای که شیرخشک میخوره برای گرسنگی صبرش کم میشه😁

احتمال اینکه سینه رو بگیره کمه اما تلاشتو بکن، خیلیاهم هستن همزمان با شیر خشک به بچه شیر خودشونو هم میدن

فقط چیزایی که شیرو زیاد میکنه هم بخور که تا مک زد زود بیاد