2777
2789

شوهرم فقط تونسته یه نوبت از دکتر خاتمی بگیره

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاه فرهت و یادم من اون خیابون میرفتم دکتر پشت در مطب خانوما وایساده بودن منشیش میومد بیرون میگفت دیگه وقت نداریم برین.خیلی شلوعه اونجا.دکتر خاتمی هم دکتر خیلی خوبی هستن پسر من و تا نگاه کرد متوجه مشکلش شد

شاه فرهت و یادم من اون خیابون میرفتم دکتر پشت در مطب خانوما وایساده بودن منشیش میومد بیرون میگفت دیگ ...

واقعا؟ مشکل پسرتون چی بود؟

عه با مطبش تماس بگیر حضوری برو

اینترنتی نتونستم بگیرم تا سایت باز میشه بعد یه ثانیه وقت ها پرمیشه، مطب رو اصلا جواب نمیده حتی بیمارستان رضوی هم زنگ زدم موفق نشدم😪

یه دوره ای خیلی گرسنه میشد دائم میگفت من گشنمه و گریه میکرد.دکتر خاتمی تا کف دستشو نگاه کرد گفت کمخو ...

وای چه جالب،پس منم پیش همین ببرم 

اینترنتی نتونستم بگیرم تا سایت باز میشه بعد یه ثانیه وقت ها پرمیشه، مطب رو اصلا جواب نمیده حتی بیمار ...

میدونی باید بری کافی‌نت بگی برات وقت بگیرن 

از شب قبلش برو بسپار به کافی نت

دکتر امیریانم خوبه

میدونی باید بری کافی‌نت بگی برات وقت بگیرن  از شب قبلش برو بسپار به کافی نت دکتر امیریانم خوب ...

به یک کافی نت گفتم، گفت ده نفر قبل شما هستن اگه تونستم نفریازدهم برای شما میگیرم😁