2777
2789
عنوان

خانمها کیااز

100 بازدید | 20 پست

بیکاری رنج میبردن ولی بلاخره تونستن یکار جورکنن ودرآمد داشته باشن

خدایا من درکلبه حقیرانه ی خود چیزی دارم که درعرش کبریایی خود نداری که من چون تویی دارم وتو چون خودی نداری
با اجازه اسی کسی کار اینترنتی بدون سرمایه خواست درخواست بده

عزیزم من میخوام میشه راهنمایی کنی

خدایا من درکلبه حقیرانه ی خود چیزی دارم که درعرش کبریایی خود نداری که من چون تویی دارم وتو چون خودی نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم درخواست بده بهت توضیح بدم

عزیزم شاید باور نکنی هرکار میکنم درخواست دوستیم ثبت نمیسه چیکار کنم

عیب نداره من درخواست میدم قبول کن

منتطرم گلم 

عیب نداره من درخواست میدم قبول کن

کلا تازه عضو نی نی سایت سدم خیلی چیزا شو نمیدونم

کلا تازه عضو نی نی سایت سدم خیلی چیزا شو نمیدونم

عیب نداره اینجا میگم ببینید

من توی گروه خودم شمارو اد میکنم 

اجناسی که اونجا میزارمو

بر می‌دارید

و میذارید توی گروه خودتون 

ولی روی اون جنس سود می‌کشید  

هر چقدر که دوست داری به قیمتش اضاف میکنی هر چقدر که اضاف کردی همون قدر برای شما هست 

(هر جایی که دوست دارید میتونی تبلیغ کنی فرقی نداره) 

روزهای سخت قیمت آدم های دورت و معلوم میکنه🤞
عیب نداره اینجا میگم ببینید من توی گروه خودم شمارو اد میکنم  اجناسی که اونجا میزارمو  ب ...

ممنون عزیزم اجنساتون چیاهست شما کورد هستین