2777
2789

سلام دوستان نی نی سایتی لطفا راهنمائیم کنین من ۶ اسفند پری شدم لترزول وکلومیفن خوردم و۱۳و۱۴ پری که میشه ۱۸ و۱۹ اسفنددوتا  اچ سی زدم وهمش درد تخمدون وزیردل داشتم ۶ عیدشدو پری نیومد ومنم هیچ حس ودردوعلائمی از بارداری نداشتم تاالان ۳تا بی بی زدم اولی منفی دومی دوخط کمرنگ و این آخری منفی.من چندبارسقط داشتم ۶ و۸ هفتگی وهمیشه دردسینه شدید همراه با علائم دیگه بارداری رو داشتم ولی اینسری اصلا هیچی فقط دردپری دارم الان یه پروژسترون ۵۰ زدم که شاید پری بیاد کسی بوده مثل من اینهمه تاخیر داشته وباردار بوده باشه من حسی ندارم چکارکنم پری بشم توروخدا تجربه دارین دریغ نکنین وراهنمائیم کنین منتظرتونم خیلی دعام کنین

سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم 

به دکترت اطلاع دادی؟

منم همین قرصا رو خوردم و امپول زدم، دوفاستون هم بعدش خوردم ولی پریود شدم. قبلش هم عکس رنگی رحم انجام داده بودم.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به دکترت اطلاع دادی؟ منم همین قرصا رو خوردم و امپول زدم، دوفاستون هم بعدش خوردم ولی پریود شدم. قبلش ...

نه عزیزم اصلادکتر نرفتم حتئ آمپولامو بدون سونو زدم حالا نمیدونم چم شده فقط خداکنه بخیر بگذره اگر باردارنیستم که میدونم نیستم چون هیچ حسی ندارم حداقل پری بیاد وکیست نشده باشه نمیدونم چکارکنم امروز پروژسترون زدم

سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اصلادکتر نرفتم حتئ آمپولامو بدون سونو زدم حالا نمیدونم چم شده فقط خداکنه بخیر بگذره اگر بار ...

من براعکس رنگی نرفتم چی بگم دارم دق میکنم یعنی چم شده مگه میشه بارداربود و هیچ علائمی نداشت

من براعکس رنگی نرفتم چی بگم دارم دق میکنم یعنی چم شده مگه میشه بارداربود و هیچ علائمی نداشت

سلام دوباره اومدم یعنی هیچکس نیست جواب بده یا راهنمایی کنه از تجربه خودش ودیگرون بگه تاحداقل منو و منتظرای دیگه یه کم امیدوار بشیم الهی بحق این لحظه اذان خدا همتون رو حاجتروا کنه و هیچ زنی منتظرنباشه و دامن همتون سبزشه.الهی آمین

پریود شدی آیا؟؟

آره عزیزم الان نیمساعتی میشه پریود شدم بعداز اونهمه لترزول وکلومیفن ودوتا اچ سی و ۲۶ روزتاخیر و درد فراوون وبعداز پروژسترون امروز پری لعنتی اومد منتظرش بودم چون هیچ علامتی از بارداری نداشتم

آره عزیزم الان نیمساعتی میشه پریود شدم بعداز اونهمه لترزول وکلومیفن ودوتا اچ سی و ۲۶ روزتاخیر و درد ...

ناراحت نباش.

منم اسفند لتروزول خوزدم و آمپول زدم.این ماه دوباره میخورم.

دیگه هر چی خدا بخواد

ناراحت نباش. منم اسفند لتروزول خوزدم و آمپول زدم.این ماه دوباره میخورم. دیگه هر چی خدا بخواد

ممنون عزیزم.ازپیامت .ازخدا میخوام به حرمت وعظمت این ماه مبارک واین شبهای قدر حاجتروابشی عزیزم واینماه ماه رسیدنت به آرزوت باشه منودعاکن البت نمیدونم اینماه چکارکنم شایدمنم خوردم شاید...

زیر نظر پزشک بخور سر خود نخوری که مشکلاتت بیشتر نشه‌. دکتر به من گفت سه دوره جواب نگرفتی میری عکس ...

متاسفانه الان نمیشه برم دکتر ایناروهم از یه مامای باتجربه پرسیدم انجام دادم نمیدونم شایدهیچی نخورم فعلا دو دلم من هروقت باردارشدم وسقط شد طبیعی بدون دارو بوده دلمو خوش کرده بودم پس داروکه بخورم وآمپول پس همون‌ماه اول میشه که متاسفانه نشدکه بشه خیلی دعاکن 

متاسفانه الان نمیشه برم دکتر ایناروهم از یه مامای باتجربه پرسیدم انجام دادم نمیدونم شایدهیچی نخورم ف ...

محتاجیم به دعا.

ببین دوستم به هیچ وجه سرخود نخور.

یه وقت بیش از حد تحریک بشه تخمدانات ، بعد مشکلات بزرگتری پیش میاد

محتاجیم به دعا. ببین دوستم به هیچ وجه سرخود نخور. یه وقت بیش از حد تحریک بشه تخمدانات ، بعد مشکلات ...

ممنون از یادآوریت اینسری اصلا هیچکاری نمیکنم شایدمعجزه ای بشه مثل دفعات قبلی که بدون دارو باردارشدم باردارشم هرچند هرسری ۶و۸ هفتگی سقط شدن خیلی دعام کن الهی توهم حاجترواشی عزیزم

ممنون از یادآوریت اینسری اصلا هیچکاری نمیکنم شایدمعجزه ای بشه مثل دفعات قبلی که بدون دارو باردارشدم ...

ششما بروو این تستا رو بده.

LH.

Fsh.

پرولاکتین.

Amh

تیرویید.

(DHEAS)، 

17 هیدروکسی پروژسترون

تستوسترون.

پروژسترون

یکم شاید گرون باشه.

اگر دیدی خیلی گرون میشه هر ماه دو سه تاشو بده که بهت فشار نیاد.

اینا تنظیم نباشه سقط میکنی.

زیر نظر پزشک باش.

شوهرت هم تست اسپرم بده