2777
2789
عنوان

هلیکوباکتر (راهنمایی)

139 بازدید | 8 پست

میخواستم بدونم مصرف قرص لانزا پرازول روز قبل از ازمایش خون روی نتیجه ازمایش هلیکوباکتر(میکروب معده) اثر میذاره؟!

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما ازمایش دادین؟! میشه لطف کنید بگید چ رژیمی گرفتید؟!

بعله هر دفعه آزمایش مدفوع می گرفت......من رژیمم این بود غذا برنج کته با مرغ آب پز و ماست طبیعی با هویج پخته  ...میوه هم فقط سیب پخته و گلابی پخته و موز پخته   دیگه همه چی ممنوع بود ادویه ممنوع رب گوجه ممنوع سرخ کردنی ممنوع...

بعله هر دفعه آزمایش مدفوع می گرفت......من رژیمم این بود غذا برنج کته با مرغ آب پز و ماست طبیعی با هو ...

مرسی😍دکتر ب منم گفت احتمال 99%هلیکوعه منتها الان لانزا مصرف میکنم میترسم داخل ازمایش خون دقیق نشون نده.میخوام درمان رو شروع کنم آخه

مرسی😍دکتر ب منم گفت احتمال 99%هلیکوعه منتها الان لانزا مصرف میکنم میترسم داخل ازمایش خون دقیق نشون ...

دکار با دکتر فرق داره این دکتر من تا میگفتی سلام میگفت یا آزمایش ادرار و خون بده یا مدفوع بده بعد بیا 

اونی که برا مامانم بود بدون آزمایش بهش قرص داد 

قضایی که خوردم یادم نیست برا دوسال پیش بود این قضیه ماهی یه بار میرفتم هر دفعه هم آزمایش 

دکار با دکتر فرق داره این دکتر من تا میگفتی سلام میگفت یا آزمایش ادرار و خون بده یا مدفوع بده بعد بی ...

اره درست میگی👌 مرسی زحمت کشیدی😘❤️