2777
2789
عنوان

خــدا کجاست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 43 پست

پس چرا منو نمی بینه 

چرا صدام و نمیشنوه

چرا عادل نیست

چرا من باید تا مرز خودکشی برم و از گناهش بترسم😭😔

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
بله ،چون انسان در عوالم قبل از دنیا که بوده جاودان نبوده و هر کسی که میرفته ماموریت به سمت زمین و بر ...

چ جالب نشنیده بودم اینو ینی اگه به زمین نمیومد جاودان نمیشد؟

زندگی رو رگم گذاشت کاتِرِشو..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیدماروماهم دیگه ندیدش گرفتیم باهاش قهرم بهش گفتم هرگز دیگه اسمشو نمیارم تاوقتی که خوشبختی که حقمه ...

دوست خوبم میخوام براتون چیزیو تعریف کنم بچه که بودم ؛

آنقدر از خدا می ترسیدم ،

که بعد از هربار شیطنت ، کابوس می دیدم ...

می ترسیدم به آسمان نگاه کنم ...

من حتی ناراحت می شدم که می گفتند خدا همه جا هست !

با خودم می گفتم :

"یک نفر چطور می تواند تمام جاهای دنیا کشیک بدهد و تا کسی کارهایِ بدی کرد ، او را بردارد ببرد جهنم؟! "

من حتی وقتی می گفتند ؛ خداپشت و پناهت ، در دلم می گفتم کاش اینطور نباشد ...

می دانید؟!

چون خدایی که در ذهنم ساخته بودند ، مهربان نبود ،

فقط خدایِ آدمهایِ خوب بود و برای منی که کودک بودم و شیطنت هایم را هم گناه می دیدم ، خدایِ ترسناکی بود ...

اما من ، کودکم را از خدا نخواهم ترساند ...

به او می گویم "خدا بخشنده است" ...

اگر خطایی کرد می گویم ؛ خدا بخشیده اما من نمی بخشم ،

تا بداند خدا از پدر و مادرش هم مهربان تر است ...

من به کودکم خواهم گفت خدا ، خدایِ آدم های بد هم هست ، تا با کوچکترین گناهی ، از خوب بودنش نا امید نشود ...

می گویم خدا همه جا هست تا کمکش کند ، تا اگر در مشکلی گرفتار شد ، نجاتش دهد ...

من خشم و بی کفایتیِ خودم را گردنِ خدا نخواهم انداخت ...

من برایش از جهنم نخواهم گفت ...

اجازه می دهم بدونِ ترس از تنبیه و عقوبت ، خوب باشد ،

و می دانم که این خوب بودن ارزش دارد ...

من نمی گذارم خدایِ کودکم خدایِ ترسناکی باشد ...

کاش همه این را می فهمیدیم ...

باورکنید خدا مهربان تر از تصوراتِ ماست !

اگر باور ندارید ؛

لطفاً در مقابلِ کودکان سکوت کنید ...

خدا

ترسناک

نیست !!! دوستان این جهان آینه ی درون ماســــــت. 

خداروشکر میکنم که خدای واقعیمو پیدا کردم و زندگیم هرروز داره بهتر میشه و به اینا رسیدم و با استفاده از لایوا و افشاهای راز خلقت و خواندن کتاب فراسوی شفای زندگی خالق زندگی خودم شدم و یه درمانگر واقعی و هرروز دارم پیشرفت میکنم و با تله پاتی با خواسته هام اونارو جذب میکنم😍👌امیدوارم که عالی ترینهارو تجربه کنید😘

فقد انرژیتون را جای بهتری صرف کنید تا زندگیتون عوض بشه

بله ،چون انسان در عوالم قبل از دنیا که بوده جاودان نبوده و هر کسی که میرفته ماموریت به سمت زمین و بر ...

درود برشما دوست آگاه و بیدارم خوشحالم که نظرتون را خوندم سپاسگزارم💕

چ جالب نشنیده بودم اینو ینی اگه به زمین نمیومد جاودان نمیشد؟

نه نمی شدیم چون سختی در زمین بودن و ماموریت زمینی رو کامل نمی کردیم روی زمین بودن خیلی سختی داره،گرما و سرما و همین بدن که پر از رگ و ماهیچه هست و باید بارش رو بدوش بکشیم بیماری های مختلف ،گشنگی و تشنگی،مادر شدن،پدر شدن ،کار کردن،عذاب کشیدن تو هر چیزی،فقر،بی عدالتی،همه ی اینها پر از درد و رنجه،و هیچ مخلوقی به دوش نمیکشه به جز انسان،انسان مهندسی ترین مخلوق خداوند هست چون خدا براش وقت گذاشت تا به شدت دقیق و ظریف جور ور بیاد جوری که روح داخل جسم جا میگیره و شگفت ترین چیزی هست که بهش پی بردم،برای همین زمانی که خدا برای آدم گذاشت، شیطان از آدم متنفر بود و میرفت به گل آدم نگاه میکرد و میگفت چرا خدا اینقدر برای آدم ارزش میزاره و حسادت میکرد،چون بقیه ی هستی رو خدا مثلا با یه بشکن آفرید تنها انسان بود که راز و رموز عجیبی داشت

نمیدونم خدا کجاست اما میدونم اونقد بهمون نزدیک. است که حتی وقتی چیزی ب زبون هم نمیاریم حواسش بهمون ه ...

ممنونم دوست خوبم خدا از رگ گردن به ما نزدیک تره خداوند جریان انرژی در لحظه است  خدا جهان را از دریچه چشمان تو میبینه و تجربه میکنه ازت میخام به دنبال حقیقت وجودت بری. 

میتونی از افشاهای رازخلقت شروع کنی ویا خوندن کتاب فراسوی شفای زندگی بهت این اطمینانو میدم اگه توهم مثل من بخونی و عمل کنی چنان زندگیت عوض شه که حتی فکرشم نمیکردی

همین ک حضورخدا رو کنار خودم حس میکنم برام نعمته وخداروشکر میکنم

دقیقا خوشحالم عزیزمممممممم اما ازخدا کم نخواه به همین فقد قانع نباش شاکر باشه اماا قانع نه 

بزرگترین ارزوش تو مگه تو این کیهان چقدره؟ وقتی میتونی که براحتی با تله پاتی خواسته هاتو از جهان های موازیت جذب کنی.

دقیقا خوشحالم عزیزمممممممم اما ازخدا کم نخواه به همین فقد قانع نباش شاکر باشه اماا قانع نه  بز ...

بزرگترین آرزوم خوشبختی، عاقبت بخیری، سلامتی ورسیدن ب جای که بتونم ب همه خواسته هام برسم، و وقتی دلم ب حضور خدا روشن باشه پس میدونم بهشون میرسم شاید دیر بشه اما میدونم میشه. 

بزرگترین آرزوم خوشبختی، عاقبت بخیری، سلامتی ورسیدن ب جای که بتونم ب همه خواسته هام برسم، و وقتی دلم ...

همش دست خودته عزیزم و دقیقا وقتی تله پاتی رو یاد میگیری اون ارزو و خواستتو زود جذب میکنی و فرای بعد زمان میری