2777
2789

بیاید از تجربیاتتون بگید و اینکه چه چیزایی که به نظر  نمیاد واجب باشن ولی لازمن!  چون لیست گرفتم اما حس میکنم کامل نیست 😶

سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است   یک عدد دائم الخسته هستم    عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵    

توی لیستت چیا هست؟

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی لیستت چیا هست؟

همه چی انواع ظرف تشک بالشت و ادویه و نمیدونم قابلمه و...

سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است   یک عدد دائم الخسته هستم    عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵    

گویا خوابن همه شب باز تاپیک میزنم     

یه سبد کوچبک ببر شامل ظروف ابتدایی که لازم داری کتری بشقاب و... سبد داشته باشی همیشه ظروفت مرتبه گم نمیشه

یه چمدونم لباس و وسایل بهداشتی

تشت حمام و وسایل حمام و حوله

رخت خواب و پتو و بالش

یه پکم وسایل خوراکی مورد نیاز ماکارونی و سویا و فند و چایی و ....

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖

من ۲ سال خوابگاه بودم

انگار از هرچیزی توخونه یدست برده بودم😂

لیستتو بفرست اگ کم و زیاد داره بگیم

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

یادش بخیر منم ۲ سال خوابگاه بودم🥲

اگر از من بپرسی میگم دیوایدر بگیر برای تمام وسایلت و تا میتونی باکس و نظم‌دهنده (همونجا بخر الکی حمل نکن). مخصوصا برای وسایل بهداشتی مثل شامپو و لیف و لوازم آرایش. اینا رو چون به پوست میزنی باید تمیز نگه داری. لباس خییییلی نبر. یه چمدون محکم و درس حسابی ولی با سایز متوسط ببر که بتونی یه جای امن و خوب جا بدی‌. ظرف غذا ببر، بشقاب مخصوص خودتو ببر، اگر چای و قهوه زیاد میخوری ماگ ببر😬

یه سبد کوچبک ببر شامل ظروف ابتدایی که لازم داری کتری بشقاب و... سبد داشته باشی همیشه ظروفت مرتبه گم ...

ممنون🤗

گویا خوابن همه شب باز تاپیک میزنم      

من تا دلت بخواد خوابگاه بودم چیزای اضافی نبر اصلا چیز گدون قیمت بجر گوشیت اصلا نبر

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖
یادش بخیر منم ۲ سال خوابگاه بودم🥲 اگر از من بپرسی میگم دیوایدر بگیر برای تمام وسایلت و تا میتونی ب ...

مررسی 😍

من تا دلت بخواد خوابگاه بودم چیزای اضافی نبر اصلا چیز گدون قیمت بجر گوشیت اصلا نبر

لپ تاپ رو هم مجبورم ببرم نیازه خب🥲

لپ تاپ رو هم مجبورم ببرم نیازه خب🥲

اگه کمد داری ببر اگه نداری سری اول نبر بنظرم

چطور گوشی نبره؟ میخواد زندگی کنه و درس بخونه خب😬 من لپتاپ هم بردم هیچی نشد. احتیاط کن فقط. و خیلی خوب هم‌اتاقیا و هم‌خوابگاهی‌های خودتو بشناس