2777
2789

در کاری 

مثلا رانندگی یا ......

ویااعتماد ب نفس بالایی دان موقع صحبت کردن و.....۸۵درصدش دلیلش ی همسر خوبه ک پشتوانه شون بوده 

طرف ذیدم ک هیچ وقت هیچ هنری نداشته اما بعدازازدواج با حمایت همسرش رانندگی میکنه اعتماد ب نفسش بالا رفته همیشه در جمع حرف اول و اون میزنه چرا چون ی بحثی ک هست همسرش میگه من فقط حرف ...خانمش قبول دارم همه میدونستن آشپزی خانمه تعزیفی نداشت اما آقاتو جمع میگفت نه من فقط آشپزی خانممو قبول دارم 

نمیگم خودش هیچ اما حمایت خیلی خوبه 

واقعا خیلی خوبه ک ی مرد بتونه پشتوانه خوبی باشه 

من ی دختر مستقل بودم ک در زمان مجردی رانندگی میکردم همه کارهارو خودم انجام میدادم 

اعتماد به نفسم پایین بود اما تمام تلاش خودمو میکردم 

امابعدازازدواج حتی ی بار شوهرم ماشین دستم نداد بااینکه از همه شنیده بود رانندگی ام خوبه 

در جمع ی جورایی منو مجبور ب سکوت کرد 

اجازه هیچ کاریو بهم نداد 

وهمه اینها باعث شد ک اعتماد به نفسم زیر صفر بیاد هیچ وقت نمیبخشمت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به نظر من اعتماد به نفسی که والدین به فرزنداشون میدن خیلی موثرتره،من شوهرم خودشو کشت رانندگی کنم ولی من میترسم چون از بچگی بابام همیشه جام تصمیم گرفته و بهم زور گفته و داداشمم باهاش همکاری کرده ولی همسایمونو میبینم شوهرش هرروز دعوا میکنه باهاش و بهش میگه تو ادم نیستی و حرف زدن بلد نیستی و...ولی ماشین خرید خانمه مغازه زد و...شما ازقبل هم اعتماد به نفس نداشتی متاسفانه مثل من،فقط ازادی عملت بیشتر بوده

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
ببین درسته ولی اصلا نباید این امید باشه ک یکی بیاد ک من بهتر بشم من موفق تر بشم خوده آدم باید ه ...

وقتی اجازه هیچ کاری نمیده پول نمیده 

الان این طرفی ک گفتم میگفت حوصلم تو خونه سررفته شوهرش فرستادش بهترین دوره های آرایشگری رو دید بعد هم بهترین جای شهر براش آرایشگاه با بهترین وسایل زد 

الانم خانمه همه جا میگرده میگه من خودم زرنگ بودم بابا منی ک شوهرم پول تو جیبی هم بهم نمیده چرا باید مثل اون بشم چجوری آخه

به نظر من امکان پیشرفت و موفق شدن بعد ازدواج کمتر میشه ولی خب نسبی بله بستگی به انتخاب همسر داره

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

کلا آدما با تشویق انگیزه و اعتماد بنفسشون بیشتر میشه و برعکس

ولی باید حواسمون باشه اعتماد بنفسمون رو ب این چیزا گره نزنیم و مخصوصا روی نظرات منفی مواظب باشیم تو تله نیفتیم

به نظر من امکان پیشرفت و موفق شدن بعد ازدواج کمتر میشه ولی خب نسبی بله بستگی به انتخاب همسر داره

البته خانم نیازی به پشتوانه بودن شوهر و کمک شوهر نداره 

همین که شوهرش یه آدم نرمال باشه و چشم دیدن موفقیتشو داشته باشه کافیه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
وقتی اجازه هیچ کاری نمیده پول نمیده  الان این طرفی ک گفتم میگفت حوصلم تو خونه سررفته شوهرش فرس ...

شوهرش اونو دوست داره

بخاطر همین خیلی حمایت میکنه

دوم اینکه یکسری مردها از استقلال زن میترسن 

ولی به نظر من اعتماد به نفسی که والدین به فرزنداشون میدن خیلی موثرتره،من شوهرم خودشو کشت رانندگی کنم ...

آره خانوادم کاری نمیکردن مثل الان شوهرم اما اعتماد به نفسم هم بالا نمی‌بردن

و همیشه مقایسه میکردن با اینکه اولین کسی ک توی دخترای فامیل رانندگی میکرد من بودم درسم و میخوندم و دانشگاههمم با موفقیت پشت سر گذاشتم 

بازم نظرشون این بود تشویق کردن بچه پررو میشه 

منم مجردی مستقل بودم و خیلی هم شیطون و.... 

یه مدت شوهرم از دوست داشتن زیاد حسابی مراقبم بود، زود هم باردار شدم شوهرم همیشه حواسش به من بود دستمو می‌گرفت از خیابون رد بشم 😑

یه موقع به خودم اومدم دیدم نمیتونم تنها از خیابون رد بشم😩

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)