2777
2789

سلام بچه هاامیدوارم حالتون خوب باشه 

راستش من یه مدتی بود که تصمیم داشتم چادری بشم،،اما هنوز دودلم و مثل چی تو گل گیر کردم 🤕

💜دلم می گه چادری نباش و خیلی تیپ های رنگارنگ و زیبا هست که تو می تونی بپوشی و خیلی چیزایه دیگه و اینکه چادر هم سخته نگه داشتنش تو برخی مواقع و اینکه خیلی حرفایی که پشت سر افراد چادری می زنن.

♥️اما من یه چند بار که چادر رو پوشیدم یه حس خاصی رو تو وجودم حس کردم مثل حس بودن تو آغوش مادر مثل حس داشتن یک حصار و امنیت 

اما موندم کدومش رو انتخاب کنم ؟چادری باشم یا اینکه اصلا سمتش نرم 

🔴شما اگه جایه من بودین چی کار می کردین؟

🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد قشنگ🥲❤️خدا خیلی دوست داره ک این علاقه رو تو دلت گذاشته بنظرم ب حرف دلت گوش نکن ن به حرف مردم 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

پشت سر مانتویی ها هم حرف میزنن کلا جلو. درپازه رو میشه بست ولی جلو دهن مردم نمیشه 

با چادرم تیپای رنگارنگ میشه زد من خودم مانتوییم ولی بعضی مواقع چادر سر میکنم و اون بعضی مواقع واقعا حس امنیت میکنم و شاید دراینده چادری شدم صرفا بخاطر همین حس امنیت 

🤨

ببین عزیزم مهر چادر الکی تو دل هرکسی نمیفته. سعی کن بیرونش نکنی..

بعد هم شما برای کی زندگی میکنی؟ خودت؟ یا دیگران؟

من تقریبا جات بودم، و چادر رو انتخاب‌ کردم. حرف زیاد شنیدم، الانم کم نیست، ولی عاشق انتخابمم.

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بخدا دقیقا این تاپیک حرف دل منو میزنه شدیدددد...من دلم میخواد چادر سرکنم ونماز بخونم و روزه بگیرم اما فکر میکنم قوانین اسلام وقران باید به روز رسانی بشن برایه این زمان حال...چون خیلی از چیزها ودستورات شرعی واینجور چیزا دیگه برایه زمان حال انجام دادنش تقریبا غیرممکنه

بخدا دقیقا این تاپیک حرف دل منو میزنه شدیدددد...من دلم میخواد چادر سرکنم ونماز بخونم و روزه بگیرم ام ...

بببخشید عزیزم

میشه مثال بزنید؟

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
قطعا برای خودم، مردمو رو هیچ وقت نمی شه راضی نگه داشت

خب وقتی تکلیفت با خودت مشخصه چرا دودلی؟ برای شروع باید چادری سر کنی که جمه کردنش سخت نباشه. موفق باشی❤

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بببخشید عزیزم میشه مثال بزنید؟

مثلا رعایت ترتیب در غسل ها خب قبلا حمام که نبوده ولی الان که هست اونموقع میخواستن مطمئن بشن که همه جایه بدن با اب پاک میشه ولی الان وقتی دوش اب هست وخیلی تمیز بدن شسته وپاک میشه دیگه نیازی به رعایت ترتیب غسل نیست

مثلا رعایت ترتیب در غسل ها خب قبلا حمام که نبوده ولی الان که هست اونموقع میخواستن مطمئن بشن که همه ج ...

ولی غیر ممکن نیست 

انجام دادنش که اصلا سخت نیست چرا انجام نشه

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
ولی غیر ممکن نیست  انجام دادنش که اصلا سخت نیست چرا انجام نشه

نه من اینو به لحاظ بروز رسانی شدنش گفتم.غیرممکن چیزهایه دیگست...مثلا درقران کریم میفرمایند هیچ کس نمیتونه جنسیت بچه موقع بارش باران رو بدونه بجز خدا.ولی خب الان جنسیت بچه که هیچ بیماری هاشم تشخیص میدن و ازچندروز قبل میدونن کی باران میباره.یا در قران میفرمایند که ما اسمان را اافریدیم وستاره هارا زینت ان رار دادیم.واما الان امیدون که ستاره ها برای زینت نیست و هرکدام سیاراتی هستند