2777
2789
عنوان

گوشت گوسفند

366 بازدید | 39 پست

دوستان ی سوال، اگه گوشت گوسفند نشوریم و بپزیم چی میشه؟ خطرناکه؟ 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نشوری خوب تخته خون دست هرکدوم ممکنه آلوده باشه

اخه برامون نذری آوردن هواسم نبود چون خودم میشورم بسته بندی میکنم نمیدونم شسته بودن یا نه مستقیم انداختم تو خورشت

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

حتما حتما گوشت رو بشورید

من حتی گوشت چرخ شده رو از بیرون میخرم میشورم

این دفعه که گذشت ولی از دفعات بعد بشورید

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
حتما حتما گوشت رو بشورید من حتی گوشت چرخ شده رو از بیرون میخرم میشورم این دفعه که گذشت ولی از دفعا ...

آب جوش اومد سیاهیا که ازش کنده شد چیه اینا ؟ بَده؟ 

اتفاق خاصی نمیوفته

فقط خوب بپز انگل نگیرید

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍