2777
2789
عنوان

چرا کسی عاشقم نمیشهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 22 پست

کسی عاشق منم نمیشع

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی ... نمیدونم دیگه خودمم همین مشکلو دارم 

اخه یه جای کار میلنگه  سنتی دوس ندادم ازدواج کنممممم واقعا میگم  چون هرکی سنتی اومده برام واقعا بیشتر دچار تاسف میشم میبینمش یا دربارش میشنوم   پوف اونوقت دوستم که کلی عاشق دلخسته داره(دروغ نمیگه ارتباط خانوادگی هم داریم)تازه یکی از خاطرخواهاش تو مخل کارش بود که فقط یه هفته اونجا کار کرد رئیس اونجا ازش خاستگاری گرد با این که ۱۱ سال بزرگتر بود و کلی احترامش میکردن  یکی از دوران دبیرستان ۲ سال باهاش چت کرد امسال زنگ زدن خونشون واسه خاستگاری خودشم پشماش ریخت   یا پسر داییش چندین ساله منتظرشه   

حالا این دوستم میگه من بدبختم من شانس ندارم😐😐یکی از خاستگارا سنتیه من  ماله چندماهه پیشه دیپلم داشت  چهرش رو میدیدی انگار ۴۵ ساله ها بود  وزنش بالای ۱۱۰   اونوقت اومد خاستگاری منه لیسانسه (کلا پز نیست از لحاظ تحصیلی میگم)با ۱۶۸ قد و ۷۰ وزن😐😐😐😐سنتی بود از اون روز اسم خاستگار سنتی رو تو خونه ممنوع کردم

لابد بخاطر عکس پروفایلتونه😐😂

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

اخه یه جای کار میلنگه  سنتی دوس ندادم ازدواج کنممممم واقعا میگم  چون هرکی سنتی اومده برام ...

عین منی منم سنتی میاد همشونم داغون 

خودمم که دلم مرده نمیتونم عاشق بشم 

میخوامم ازدواج کنم 😂 خدا نمیدونه از چه راهی کمکم کنه

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  

مطمئن باش ب وقتش ازدواج هم میکنید، شما وقتی ی گل میکارید حواستون بهش هست که کی باید آب بخوره کی خاکش عوض شه چقد نور بهش یخوره و... 

پس شک نکن همون خدایی که خالق  این دنیاست حواسش حتی ب دل بنده هاش هم هست.