2777
2789

بچه ها من کلا دوره هام ۷ روزه هس البته از روز ۴ در حد لک بینی هس شده یک روز کانل حتی لک هم ندیدم ولی روز بعدش لک بوده کلا روز هفت پاک میشم غسل میکنم .حالا دو روز پیش من ۷ روزم تموم شد غسل کردم روزه هم گرفتم تا دیشب خیلی ببخشید رابطه داشتم و باز رفتم حموم غس کردم باز روزه روز دوم هم گرفتم بعد امشب که میشه روز ۹ کلی لک تو لباس زیرم دیدم واقعا بی سابقه ای من روز ۹ لک ببینم 

الان دو روز روزه گرفتم یعنی باطله

حکم رابطه ای که داشتم چی 

نماز خوندم تسبیح که اسم خدا داست لمس کردم 

و هنوزم پاک نیستم برم حموم لک بینی دارم فردا میشه روز دهمم 

اعصابم به هم ریخته واقعا دو روز قشنگ روزه مو گرفتم الان اینجوری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرنوع لکه بینی وخونریزی تا 10 روز خون حیض محسوب میشه وروزه هاتون باطل است وبعد نماز هایی هم که خوندی مشکلی نداشته چون حس کردی که پاک شده ای ورابطه ای هم که داشتی چون به یقین رسیدی که پاک شده ای اون هم اشکالی نداشته باز جهت اطمینان قلبی فردا با مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی 09640تماس بگیرید کارشناسان خانم پاسخگو هستن. 

دو روز روزه تون اگه لک نداشتید درسته حکم رابطه و تسبیح: اشکال نداره چون توی پاکی صورت گرفته

مطمیینین اخه بالا یه چی دیگه گفتن...هر نوع لک بینی قبل ده روز حیض حساب میشه و روزه باطله

اگر تا اذان صبح پاک نشدید و لک دیدید پس شما فردا هم نمیتونیی روزه بگیری ولی فردا هر وقت که پاک شدی غ ...

من امسال انقدر ذوق ماه رمضون داشتم ولی انگار خدا دلش نمیخواد من روزه بگیرم از روز اول یا بشدت مریض شدم یا این پریود اینجوری اعصابمو بهم ریخته

اگر تا اذان صبح پاک نشدید و لک دیدید پس شما فردا هم نمیتونیی روزه بگیری ولی فردا هر وقت که پاک شدی غ ...

عزیزم و میشه دقیقا بهم بگین چجوری باید مطمئن شم منظورم اینه مثلا اینکه لباس زیرم هیچ لکی نبینم کافیه یا مثلا با یه پنبه داخل واژنم چک کنم ...چون گاهی ممکنه هیچ لکی نبینی ولی واژن هنوز خون باشه