میگم بدون اینکه قضاوت کنید بعنوان ی زن از جو امروز جامعه که بعصی زنا دیگه خیلی حدو رد کردن و خیلی خیلی بد لباس می پوشن میان بیرون راضی هستید؟ البته بگذریم که حجابم کامل گذاشتن کنار
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مشکلی ندارم معتقدم من باید شوهرم با پسرم یا برادرم رو توجیح کنم ن تمام زنان جامعه رو ،ما میتونیم خانوادمون رو تربیت و کنترل کنیم ن نصف مملکت رو ک زن هستن
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
مرداي كثيف و خيانتكار دور برم نيستن بترسم يوقت از دستشون بدم يا تحريك بشن
براي مردن لازم نيست حتما گلوله به ما اصابت كنه يا بيمار بشيم….اگه موزيك گوش نديم؛نرقصيم؛فیلم نبینیم؛کتاب نخونیم و یا سهمی از کم کردن رنج انسانها برنداریم؛مردیم
مخالف بد حجابیم...ببین یه خانم رو بدون شال و روسری ببینم ولی با یه بلوز شلوار..عادیه واسم.ولی از یکی که شالش رو انداخته باشه رو شونه اش و خط س ی ن پیدا باشه...غیر قابل تحمل