2777
2789

خیلی دیگه خسته شدم واقعا یوقتایی طاقتم تموم میشه 

همش دروغ میگه ، رفتارهای ناهنجار نشون میده ، مثلا امروز عصری گفت میرم سر کار بعد من حس کردم دروغ میگه ، بهش هرچی ز میزدم جواب نمی‌داد بعد از تو گوشیش فهمیدم آقا رفته بوده پیش دوستش 

کلا وقتی بحثمون میشه یا شوخی می‌کنه یا دعوا اصلا حد تعادل نداره که درست حرف بزنه با من و رو قولاش بمونه 

هم من از اون خسته شدم هم اون از من دیگه واقعا دلم میخواد ازش جدا شم فقط یک ساله که ازدواج کردیم ولی خیلی زجر میکشم تو زندگیمون 

خیلی بچه س حالم دیگه بهم میخوره ازش الآنم گرفته خوابیده 

خواستم از خونه بابام فرار کنم حالا بدتر شده اوضاعم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ب زور تحملش میکنم

من دیگه نمیتونم واقعا یوقتایی نفسم بند میاد از دستش 

اصلااااااا حالیش نیست زندگی متاهلی ینی چی 

خیلی راحت دروغ میگه اصلا تا حالا یبارم حس نکردم تکیه گاهمه از بس که بچه س و همه چیزو الکی میگیره بعدم به من میگه تو غر میزنی همش

خب حتما باهاشقبلا سر رفیق بازی دعوا کردی ازت قایم میکنن بعدم چیز خاصی نیس سخت نگیر

اخه رفیقش مواد می‌کشه و دختربازه با اینکه متأهل 

خب ینی هرکاری بگم نکن اون باید قایم کنه این نشد زندگی که 

یک سال برای مچ شدن با یه مرد کمه...اگه آدم خوبی باشه..اگه نباشه ک هیچ وقت مچ نمیشید به یه نقطه ی مشت ...

با آدم دروغگو واقعا نمیشه کاریش کرد 

تا میام بهش اعتماد کنم زندگیمو شاد کنم با هزار تا بدبختی باز یه دروغ میگه 

نمیتونه ببین دو روز من آرامش دارم 

اوه اوه اونموقه رفیقش خطریههههه ازش دورش کن

همین دیگه واسه همین که می‌خوام دورش کنم آقا دروغ میگه بهم ، دزدکی می‌ره پیش اون تازه وقتی اومد سیگارم کشیده بود 

دیگه خیلی دارم اذیت میشم چه غلطی کردم شوهر کردم