2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم 

دعاهای بقیه که خیلی اثر دارن 

همشونم منفی بودن که اثر کردن 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
من ميگم همش علكيه قرن ٢١ كيم  رباتا دارن ميخورنمون  ادم فضاييا هفته ديگ ميرسن  دع ...

من سوالم کلی بود هم دعا نویس هم این که خود شخص دعا کرده باشه معجزه شده باشه باخوردن آیه ای از قرآن 

یعنی چی؟یه ذره بیشتر توضیح میدی؟

من فکر کردم دعانویس رو میگی 

دعای خودمون اگه منظورته من یبار نظر شهید سعید سامانلو کردم معجزه شد برام 

یبارم ۱۲ شب متوالی دعای توسل خوندم هدیه کردم به نرجس خاتون بازم معجزع شدبرام 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
من فکر کردم دعانویس رو میگی  دعای خودمون اگه منظورته من یبار نظر شهید سعید سامانلو کردم معجزه ...

عه من نرجس خاتون زیاد شنیدم من پس از امشب شروع میکنم به خوندن ایشالا که برای منم معجزه کنه

آره زندگیت از این رو به اونرو میشه فقط فلاکت میاره دور از جون... 

سمت این حرفا نرو اعتقادم نداشته باش... 

درسته هستن آدمایی که طلسم منفی میکنن اما اگه کلا اعتقادت صفر باشه بی تأثیره... 

رفتن به دعا ده ایمان به نیرویی برتر غیر از خداست...

که این شرکه کفره

بعد اینا همه با نیروهای منفی فقط کار میکنن ملائک که نمیان با اینها راز و نیاز و مشکل گشایی... 

رو خودت کار کن مستقیم از نیروهای نوری الهی و خداوند کمک بگیر من هروقت میمونم سر تصمیمی نیت میکنم میخوابم جوابمو همون شب یا شب بعد میگیرم. 

فقط به خدا توکل کن

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤
من فکر کردم دعانویس رو میگی  دعای خودمون اگه منظورته من یبار نظر شهید سعید سامانلو کردم معجزه ...

برای شهید سامانلو چی کردی

یه صلوات برای حاجت دلم  و حل مشکلم مهمونم میکنی؟ خدایا من جز تو پناهی ندارم به حق قرآن عظیم الشان کمکم کن و حاجتمو برآورده کن 😭🤲🏻خدایا یه معجزه ازت میخام در حد خدابودنت🤲🏻 به امید روزی که بیام اینجا تاپیک بزنم و بگم به آرزوم رسیدم و حاجتروا شدم☘️