at2sa مدیر استارتر عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 483 عنوان هم خاله هم عمه😈😶 5260 بازدید | 14 پست بچه ها تو فیلم خوشنام چطور طرف هم عمه است هم خاله ؟ قضیه چیه؟ 1401/01/26 | 00:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیزیف عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3510 برادر داشته باشه عمه میشه خواهر داشته باشه خاله میشه ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen زندگی=قهوه_پپرونی_خواب
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9444 پدر عروسه با مادر دوماده ازدواج کردهبچشون میشه خاله عمه ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22823 هنگ کرد مغزم مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
گلهای_من عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 5003 تو اون فیلم اول مامان بابای پسره با هم ازدواج کردن بعد بابای خانومه با مامان آقا ازدواج کرده که بعداز بچه دار شدن اون بچها هم میشن عمش هم خالش
at2sa مدیر استارتر عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 483 تو اون فیلم اول مامان بابای پسره با هم ازدواج کردن بعد بابای خانومه با مامان آقا ازدواج کرده که بعدا ... مخم رگ به رگ شد
52zohre عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 1886 مادر حمید لولایی با پدر زنش ازدواج کردن صاحب دوتا دختر شدن پس برای شهرام ، همون پسر لولایی ، اون دوتا دختر هم خالهن هم عمه
توجیهی_دات_کام عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 3 سلام خب خاله هه ناتنیه که پدرش با خواهر ناتنی دخترش ازدواج کرده
توجیهی_دات_کام عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 3 خاله هه ناتنیه که برادرش با اون یکی خواهرناتنی یعنی مادر پسره ازدواج کردند خاله هه عمه شم هست