2777
2789
کامپیوتر 😂 ی ساعت پیشم نزدیک بود شوهرم بمیره 🥺🥺

چرا😂

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡

یادم نمیاد 😐 فقط میدونم چیزای زیادی خراب کردم 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرون نبود ولی هیچ وقت یادم نمیره عموم اینا اومده بودن خونمون پسرش گیر داد با قیچی لباس من رو پاره کن یکمش من گفتم مطمنی گفت آره گفتم مطمن حتی جلو داداشش پرسیدم گفت اره بعد پاره کردم سریع رفت ب مامانش اینا گفت اونام چیزی نگفتن و من خیلی خجالت کشیدم و تا موقعی ک برن تبلت من دست پسر عموم بود حتی این که ما براش ی تیشرت هم خریدیم جای اون ولی خب خیلی بیشعور بود الانم دوسم داره ۳ روز هم از خودم کوچیکتره و واقعا براش متاسفام فک کنم کلاس ۲ بودم اصن واقعا براش متاسفام غرورم اصن باورتون نمیشه ریده شد

اوه🥲

ولی آخرش با حرفام نابودش کردم و الان منتظرم دوباره پیام بده تا بدتر کنم 😒

میدونم دلش تنگ شده ها ولی غرورش نمیزاره🙄

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

سال 88 مدرسه تازه یدونه میکروسکوپ خیلی شاخ خریده بود بزرگ بود و پیشرفته و گرون 

دوستم بغلش وایستاده بود تو ازمایشگاه من از پشت بهش ضربه زدم کیفش خورد به اون میکروسکوپه افتاد خرد شد  البته هیشکی نفهمید مقصر اصلی من بودم دوستم اون وسط موند  

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

کدوما رو بگم 

طلا گم کردم 

لباسشویی خراب کردم 

گوشی .

و...

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 
غرورمو پیش یه پسر☹

سنگین.بود# 😂😤

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
ولی آخرش با حرفام نابودش کردم و الان منتظرم دوباره پیام بده تا بدتر کنم 😒 میدونم دلش تنگ شده ها ول ...

همدردیم😕

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡