2777
2789

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ان شاءالله خوب میشه عزیزم

متوسل شو به بی بی شریفه دختر امام حسن بسیار مجربه خیلیا شفا گرفتن 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ان شاءالله خوب میشه عزیزم متوسل شو به بی بی شریفه دختر امام ...

بی بی شریفه تازه دارم اسمش ومیشنوم .دختر امام حسن .عجب شیعه ایم من نمی دونستم امام حسنم بچه داره .

عزیزم توسلش چجوره؟

نذر کن به بی بی عزیزم 

هر نذری که دلت خواست 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
بی بی شریفه تازه دارم اسمش ومیشنوم .دختر امام حسن .عجب شیعه ایم من نمی دونستم امام حسنم بچه داره .

اره منم چند ماه ایشونو شناختم🥺

بسیاااار واسه شفا بهش متوسل میشم 

تو گوگل سرچ کنین میاره عزیزم