2777
2789
عنوان

خانماهای باردار ی لحظه بیایین

99 بازدید | 13 پست

من ۱۲هفته رفتم سونو گفت احتمال ۹۰ درصد پسره .بعد ۱۸ هفته رفتم سونو گفت پسره .۲۰ هفته چون خونریزی داشتم رفتم گفت دختر .همشونو جای معتبر رفتم .به نظرتون چیکار کنم به بقیه اطلاع بدم یا صبر کنم .جنسیت برام مهم نیست اینکه بخوام وسیله ایی بخرم یا به بقیه خانواده اطلاع بدم  کسی تجربه مشابه داشته ؟؟از طرفی سونو زیاد ضرر داره 

🌹🌹🌹تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 🌹🌹🌹

نمیدونم والا 

کم پیش میاد اینجوری 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه حس جالب و عجیبی

والا مجبوری فعلا به کسی نگی تا صبر کنی و نوبت سونوی دیکه ات بشه..یا خودت بری یک سونوی دیکه برای جنسیت

به من توی ان تی و انومالی یک‌جنسیت رو گفتن و دیکه بعدش سونونرفتم که چک کنم..الان یکجوری شوم     

خدایا هزاررربارشکرت که منو به ارزوم رسوندی❤👨‍👩‍👦‍👦
وای چه حس جالب و عجیبی والا مجبوری فعلا به کسی نگی تا صبر کنی و نوبت سونوی دیکه ات بشه..یا خو ...

آره آدم ی جوری میشه اگه از اول بگن ی جنسیت آدم خیالش راحته بین دوراهی موندم .مامانم و خواهرم هی میپرسن اگه نگم فکر بد میکنن 

منم ان تی گفت دختره  البت اولش گفت پسره بعد من گفتم کاش دختر باشه (چون عاشق دخترم ) ی چند دیقه ...

چه جالب خدا حفظش کنه براتون 

ممنونم عزیزم .من خودم از اول میدونستم دخمله چون اخلاقم خیلی سگ شده بود از مهمون ومهمون بازی و اینا م ...

آخیی عزیزم .بعضی ها خودشون میفهمنن بچه شون چیه حس ششم دارن

[QUOTE=233619735]بنظرم همون آنومالی ۱۸ هفته نمیدونم والا ولی قبلش چیز شیرین خوردم تکون بخوره بعد دکتر با حوصله گشت و بهم گفت ولی بیست هفته رفتم دکترش عجله داشت سریع تموم کرد

[QUOTE=233619735]بنظرم همون آنومالی ۱۸ هفته نمیدونم والا ولی قبلش چیز شیرین خوردم تکون بخوره بعد دکت ...

به کسی نگو باز برو سونو مطمئن شدی بعد 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»