2777
2789
عنوان

مخصوص باردارا وزایمان کرده ها

1714 بازدید | 40 پست

بچها من الان به یه خانوم دیگه هم اینارو گفتم کپی کردم تا شماهم ببینید و اگه تونستین استفاده کنین اینا تجربیات شخصی خود بنده بعد از دوتا بچه هست امیدوارم به کارتون بیاد

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

من هم از طرف مادر شوهر هم مامان بزرگ مادریم خیلی تو این چیزا فهمیدن کارایی که تو چهل روز نگذاشتن بکنم

دستمو زیر اب سرد نمیکردم چون میگفتن استخون یخ میکنه

باد به دندونت نخوره همش ماسک میزدم

پاهات چفت باشه چون رحم باد میگیره

پهلوهاوشکممو سفت با شال میبستن شکمم جمع بشه

نوزادو قنداق میکردن تو گوشش پنبه میزاشتن هم باد نخوره هم با صدا بلند نشه

لباس نمیشستم ظرف نمیشستم شب تنها نمیموندم

اشکنه :

روغن زرد +اندازه یک نارنگی گوشت بره+زرچوبه +نمک

گوشت بره رو مقداری با روغن زرد تفت میدی روغن هم زیاد نباشه درحد یه قاشق مربایی بعد زردچوبه رو اضافه میکنی تفت میدی بعد نمک اضافه میکنی سر زودپزو میزاذی تا بپزن یه کاسه نون تیکه کن با چای خیلی کمرنگ یا بابونه نوش جان کن تا بیست روز  

غذای بعد بیست روز :

سیب زمینی +هویج+بال مرغ +برنج

یه دونه هویج نصف یه سیب زمینی متوسط پوست میکنی خورد میکنی اول بالو تفت میدی با روغن معمولی بعد هویج وسیب زمینی رو میندازی باهم یکم سرخ میکنی بعد زردچوبه میریزی بعدش یه ته استکان برنج خیلی کم برنج میشوری اندازه یه کاسه هم اب میریزی تو زودپز تا باهم بپزن نوش جان میکنی

گهگاهی بعد بیست روز میتونی یه وعده ماهی کباب کنی یا جیگر کباب کنی ولی زیاد نخور تا بوی شیرت عوض نشه شله زرد حلیم برات خوبه سیر پیاز ادویه های خیلی تند کلم کاهو هندونه کلا چیزایی که میدونی باد داره زیاد نخور تا شکم درنیاری اگر هوس میوه کردی همون یه دونرو اب بگیر وبخور عرق نعناوعرق کاسنی حتما کنار دستت باشه اینکه خودت بخوری نفخ شیرت گرفته بشه خیلی خیلی بهتره ازینه شیر نفاخ بدی به بچه بعد بخوای درمانش کنی با نوزاد خیلی حرف نزن قربون صدقش نرو وقتی خوابه گوشش به صدا حساس میشه سریع بلد میشه تا میتونی تمیزش کن قنداقش کن حواست باشه وقتی لباس سرهمی میپوشی اون اتیکت پشت سرشو بکنی گردن بچه اذیت نشه حتما حتما هر لباسی تنش میکنی بتکون نگاه کن مورچه ایی چیزی نباشه توش گوشای بچرو همیشه تمیز نگه دار هر وقت میبریش حموم دوتا پنبه اندازه نخود چرب کن بزار توی گوشش تا اب نره بچرو حتما تو یه پتوی کوچیک قنداق فرنگی یا یه تشک کوچولو جابه جا کن تا پهلوی بچه به درد نیاد بیشتر گریه بچه ها سر همین پهلو دردهایی هست که در اثر جابه جا کردن ماماناست

اون شربتو رو با گردو پسته فندق یا بادوم هر کدوم که دم دستت هست خرد کن بریز توش حسابی مصرف کن هم شیرتو به شدت چرب میکنه هم مقوی حتما صبحانه یا دم عصرا بخور نون و کره در طول روز بخور هرچی شیرت پرچرب تر باشه بچه بیشتر میخوابه

باورکن من زایمان دوممو تنها انجام دادم چون مامانم بچه کلاس سومی داره نمیخواستم بامن اذیت بشه به دروغ گفتم هشت ماهمه رفتم خونشون دوهفته ایی موندم تا اونا مشکوک نشن 😂بعدش اومدم خونه همه چیزمو اماده کردم یه دختر کوچیکم دارم تمام خونمو شستم روفتم دیگه شکمم هم یکم دیر کرد چهلو یک هفته به دنیا اومد رفتم تنها زایمان کردن اومدم خونه یک ماه کامل از بس خواب بود همه تصویری زنگ میزدن اصلا کسی متوجه نشد که بچم به دنیا اومده بعد یک ماه برداشتم رفتم خونه مامانم تا نیم ساعت همه تو کما بودن باور نمیکردن😶😂😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفااگه خانوم باردار یا زایمان کرده هم میشناسین تگ کنین تا بخونه واگه سوالی بود کمکش کنم

چرا به نظرم كار خوبي نكردي گذاشتي بچت یک ماهه بشه وکسی نفهمید زایمان نكردي!!

چون خودشون بچه کوچیک داشتن مامانم سر دخترم خیلی اذیت شد همش کلاس انلاین صدا میدادن نمیذاشتن بچه بخوابه همه خاله هام یکیش شیش ماهه داشت یکی یک سالو نیمه مامان بزرگمم که دلم نمیومد 

ماشالله ب تو زرنگی  خدا کمکت کنه .

مرسی عزیزم ما کرمانی هستیم مامانبزرگامون ازون زنای قدیمن همه فن حریف منم میخوام به بقیه خانوما تجربیاتشونو انتقال بدم

عزیزم تو دفتریا ریزه اونا چیه؟

اون ادویه شربتو مخصوص کرمان زوم کنین قشنگ بخونین کنارشم دوای زایمان خوراک خانوماست ضد بادهای زایمان 

من که بچم تو دستگاه بود شهرغریب بودم همه اینا برعکس انجام دادم.فردای زایمان باکلی بخیه پیاده ۶کیلومت ...

وای عزیزم 😭الان خودتو تقویت کن هیچوقت دیر نیست