2777
2789
عنوان

مدل میکرو ابرو با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 25 پست
دخترونه زدی خیلی خوبه مبارکه .. اگه مواد اورجینال مصرف کنن برا ابرو رنگش ثابت میمونه . من زدم یه م ...

مرسی عزیزم.من پوستم خیلی خشکه سری پیش خیلی پوسته ریزی داشت و داخل خود ابروهام پوسته پوسته بود و یکی از ابرو هام که پوسته هاش بیشتر بود نمونده بود ولی اینسری پوسته هام خیلی کمتر بود خدا کنه بمونه اینسری

اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞
از مدلش الان واقعا راضیم اگه بمونه که دیگه نیاز به مداد کشیدن واسه تاج ابرو نباشه 

منم واس همی زدم رف اون تیک باید میموند بصب عکس بزارم

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه شاید سطح زده یا رنگش مرغوب نبوده یا اینکه پوستت چربه رنگ بر پایه آب بزنن پاک نمیشه ۵ سال ...

نه‌ اتفاقا پوستم بیش از حد خشکه و داخل خود ابروهام همش پوسته پوسته میشه البته الان باز خیلی کمتر شده 

نه‌ اتفاقا پوستم بیش از حد خشکه و داخل خود ابروهام همش پوسته پوسته میشه البته الان باز خیلی کمتر شده ...

پس اون یکی علت ها شاید بوده😀

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
منم واس همی زدم رف اون تیک باید میموند بصب عکس بزارم

باشه عزیزم.واسه من یکی از ابرو هام خوب بود ولی یکی پوسته ریزیش بیشتر بود زیاد نمونده بود 

اره پوست بیش از حد خشک هم مکافاته😀

پوست من خیلی چربه😕

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
من برعکس دوستام بهم میگن جیرجیرک انقد که صورتم پوسته پوسته میشه و پوست میندازه😀😀

😁😁پوست خشک زود چروک میشه خیلی مراقب باش عزیزم