2777
2789
عنوان

روی کارت هدیه چی بنویسم؟ برای تولد شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 42 پست
چرا کارت هدیه؟؟؟ خب هدیه بخر براش

همه چی داره خودش 

اول خاستم لباس بگیرم دیدم اصلا سلیقه شوهرم ت لباس خیلی فرق دارع یعنی ب جنس لباس هیلی اهمیت میده و منم خوب دستم خالیه یکم با اون قیمت اکه میخاستم چیزی بگیرم قطعا بدرد نخور میشه 

دیگه خواستم پول بدم اینجا گفتن پول مناسب نیست کارت هدیه بده 

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  
مرتیکه جذاب من تولدت مبارک😐🤞لوسم نیست....خیلیا به همسراشون میگن

🥺😂😂همون مرتیکه اولش رو بخونه کارت هدیه رو فرو میکنه ت حلقم😂

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشقِ دلم چه خوب که به دنیا اومدی....تولدت مبارکمون

🥲از نظر من عالیه ولی از نظر شوهر همیشه جدی و اخمو... لوس و ننره😐😂

تولدت مبارک عزیزم  دیگه لوسم نیست🤷🏻‍♀️

گفتم بنویسن 

عزیردلم تولدت مبارک ♥

بد نیست؟ 

گفتم بنویسن  عزیردلم تولدت مبارک ♥ بد نیست؟

نه اصلا 

خیلیم خوبه 

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
همه چی داره خودش  اول خاستم لباس بگیرم دیدم اصلا سلیقه شوهرم ت لباس خیلی فرق دارع یعنی ب جنس ل ...

چقدر میخوای بدی؟

ببین پول راحت ترین کادو هست و هم اینکه عملا قاطی خرجا خونه خرج میشه میره بنظرم باهاش یه چیز کوچیک بگیری خیلی بهتره تا پولشو بدی نشون میده فکر کردی در مورد کادوی همینجوری از سرت باز نکردی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چقدر میخوای بدی؟ ببین پول راحت ترین کادو هست و هم اینکه عملا قاطی خرجا خونه خرج میشه میره بنظرم باه ...

حدود ۵٠٠ 

نمیدونم واقعا چیکار کنم 

با بچه کوچیک هم سختمه که بخام برم خرید 

این کارتم گفتم یکی بره بگیره برام 

اگه اینطوره اصلا کادو نمیدم من🤣🤣🤣

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

محبت کلامی نداره درسته ؟

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

🥺😂😂همون مرتیکه اولش رو بخونه کارت هدیه رو فرو میکنه ت حلقم😂

والا عاشقانه میگیم همسرت یه حالی میشه لاتی میگیم میکنه تو حلقت به نظرم بنویس تولدت مبارک😂

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
والا عاشقانه میگیم همسرت یه حالی میشه لاتی میگیم میکنه تو حلقت به نظرم بنویس تولدت مبارک😂

😂😂😂😂اره این خوبه 

ولی جدا از شوخی 

گفتم بنویسن عزیزدلم تولدت مبارک 

حدود ۵٠٠  نمیدونم واقعا چیکار کنم  با بچه کوچیک هم سختمه که بخام برم خرید  این کار ...

تولش کیه؟ اینترنتی بگیر

اعلام قهوه اینا هست؟ کارش چیه؟

تولش کیه؟ اینترنتی بگیر اعلام قهوه اینا هست؟ کارش چیه؟

پس فرداعه ولی فردا میگیرم 

شغلش ازاده 

پس فرداعه ولی فردا میگیرم  شغلش ازاده

اگه اهل قهوه هست برای سر کارش یه قهوه ساز دو فنجونه بخر از دیجی کالا